Bloggen er redskabet, som du udfører din branding med

Du får stor gevinst ved træde i karakter som autentisk og helstøbt person i din branding.

I dag er det lidt gammeldags udelukkende at tænke i pris, konkurrenter og gammeldags seo.

De sociale medier har gjort markedsføring til hvermands-eje.

For hvis man forstår at opbygge en relation til sin kunde, så vil de ikke engang gide klikke over og google din ydelse først. Så handler de hos dig – fordi de vil havde det fra DIG!

I nogle brancher er det nemmere end andre – det er jeg med på! Men tænk nu lige alligevel over det!

Hvis din kunde forbinder dig med noget positivt, så er du nået langt.

Hvis du har hjulpet din kunde med et problem – helt gratis eller til intro-pris. Det kunne være en freebee i dit nyhedsbrev eller en gratis tutorial på youtube. Det kunne også være en kort telefon-session eller have en goodie til dem, der kigger ind i butikken.

Det kunne også være et blogindlæg som dette, der faktisk giver dig gode og gratis tips, sagde hunden.

Du kan jo også bare være den du er!

Ved at være en venlig, gavmild og troværdig person, og i det hele taget vise, at du er menneskelig og tilgængelig indenfor rimelighedens grænser. At du/I er lige der i den anden ende, hvis der skulle være noget.

Mennesket er jo et socialt væsen

Vi kan godt lide at sammenligne, dele, give og modtage.

At brande sig via de sociale medier, handler om at lege med på denne leg. At respektere de menneskelige mekanismer. For mig handler det i høj grad også om at være ærlig i dén forstand, at jeg VED, jeg kan levere det, jeg har lovet: forventningsafstemning!

Det handler (som i alt andet) om at finde balancen!

Balancen mellem det at være FOR privat. Eller FOR positiv. Eller FOR pessimistisk. Eller FOR ligegyldig. Bare fordi man sætter grænser og finder balancen, så betyder det ikke, at du ikke kan være ægte. Det er HELT OK ikke at dele alt!!! Og du SKAL finde grænser, hvis du spørger mig. At andre folk så har en anden grænse end dig, det kan du ikke styre. Dem, som ikke er enig med dig, skal nok hoppe fra! Og tilbage står du med en nypudset, spritklar liste af følgere, som vil dig det godt.

Så – husk det nu: Man kan sagtens være autentisk og brande sig sådan, og så samtidig have sunde, tydelige grænser.

Bloggen er redskabet, som du bruger til at udføre din branding med!

På bloggen ‘fører du din samtale’, giver ud af gode tips, fortæller interessante RELEVANTE historier om dit brand og aaalt det andet. Her opbygger du jo også din ‘gammeldags’ seo. Så du når begge veje rundt! Det er dét, jeg mener med BÅDE maskulin og feminin markedsføring! ….Men det skal jeg nok komme mere ind på en anden gang!

På Facebook, Instagram, Pinterest kan du gøre opmærksom på, at du har godt indhold inde på bloggen. Du kan også bygge din blog op, så den bliver et arkiv af gode tips og dele indlæggene på disse platforme.

Du kan også gøre, som jeg gjorde idag, da jeg gjorde opmærksom på, at jeg var igang med at skrive dette indlæg og dermed lavede en teaser på at dette indlæg ville komme. Det kan skabe en interesse omkring indlægget, som gør at flere læser det, når du udgiver dit indlæg.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.