Fordelen ved at blogge

Der er mange fordele ved at blogge.

En fordelene er friheden.

En anden fordel er ejerskabet.

F.eks. er der visse fordele ved at blogge fremfor bare at bruge Facebook

Lad mig uddybe:

I 2009 hoppede jeg med på Facebook-vognen med min første ‘fanside’ som det hed dengang. Det blev en succes, og vi var mange som havde glæde af den kontakt, som vi fik med dem, som syntes godt om vores sider.

Det første hak i tuden kom da flere i mit netværk fik lukket deres Facebook-side! På et tidspunkt skete det for ret mange – og årsagen var ofte at de – uden at vide det – havde overtrådt Facebooks konkurrence-regler.

Der var ingen kære mor – alt arbejdet var mistet!

Og der var kun 1 dommer til at afgøre om der var sket retfærdighed: Facebook!

Det var faktisk lige præcis dér, at det gik op for mig:

“Det er sg* for sårbart! Hvis de bare lige sådan kan ændre på tingene fra øverste instans, så er jeg jo magtesløs! Så mister jeg jo alt det, som jeg har bygget op! Jeg må gøre noget andet!”

DERFOR begyndte jeg at blogge!

Jeg syntes også det var dejligt, at jeg kunne få lov at gå mere i dybden, end jeg synes jeg kunne på Facebook. Og jeg synes det var dejligt at få samlet mine tekster og min viden. Men hovedårsagen til at jeg kom ud af starthullerne var altså, at jeg selv ville have ejerskab over mine tekster.

Jeg var klar over, at et nyhedsbrev var vigtigt, men indså hurtigt, at det jo OGSÅ har sine svagheder!

Et nyhedsbrev dør i mailboksen! Det tikker bare længere og længere ned, og al den tid og alt det arbejde, jeg har brugt på at skrive teksten går tabt i takt med at den forsvinder ned i mailboksen.

Så jeg tænkte…:

“Hvis jeg samler alle mine indlæg på min EGEN blog, så kan jeg jo bare linke ind til det fra hvorsomhelst! – Fra mit nyhedsbrev OG fra de andre sociale medier.”

Det gjorde jeg klogt i!

For jeg idag får læsere fra både Instagram, Pinterest, Google+, Nyhedsbrev og Facebook.

Og når man først er havnet på min blog, så kan man dykke ned i mine andre indlæg og få et indtryk af, hvad jeg kan og hvad min filosofi er omkring mit felt.

Det er sådan et ‘arkiv’ du skal have bygget op!

Så jeg kan kun anbefale det: kom igang med din blog.

Fyld på – fyld på – fyld på.

Få 4 gratis lektioner i blogging, så du kan komme igang med at blogge i din business

Få adgang til videoen her