Min ode til Facebook

Der er vist ingen, der er i tvivl om, at jeg elsker Facebook! Det er jo mit andet hjem ;) ‘Stedet man altid kan træffe mig’ ;)

Nu skal jeg fortælle dig hvorfor:

Der er et før og et efter i mit liv. Og det hedder Facebook!

Jeg tænker faktisk ofte tilbage på dengang jeg i 2008 oprettede en profil på dét-dér-Facebook – fordi nu måtte jeg altså se, hvad det var for noget de snakkede om!

Det første jeg opdagede var, at jeg ikke ejede et billede af mig selv…

I hvert fald ikke et billede, hvor der ikke også var børn på billedet.

Måske….måske siger det lidt om, hvor min identitet var på det tidspunkt? I hvert fald hvilken tilstand, jeg var på vej væk fra: en identitet, som var hæftet på mine børn.

På det tidpunkt tænkte jeg ikke så meget over det komisk-symbolske sammentræf der lå deri. Men det har jeg tænkt på MANGE gange siden…

Her er billedet, jeg endte med at sætte på (du kan se min lille datters hårtop i bunden)

DL

Jeg var også ret nyskilt. Skulle finde nye veje og nye netværk. Samtidig med at jeg skulle finde et nyt stå-sted og genfinde mig selv.

Det var Facebook jo genialt til!

Langsomt genfandt jeg mig selv … via Facebook.

 • Ved dag efter dag at møde spørgsmålet: “Hvad har du på hjerte”.
 • Ved dag efter dag at blive konfronteret med min fortid – gamle klassekammerater
 • Ved at undersøge ‘hvad det var der skete med mig’, når jeg ikke turde invitere nye ind i mit liv/mit felt.
 • Ved at samle mennesker i grupper – og senere på sider – med fælles interesser – fælles mission
 • Ved at modtage andres anerkendelse og feedback – noglegange også kritik
 • Ved at se hvad de andre i mit felt foretog sig – interesserede sig for – troede på og lyttede til

Dengang – ohhh i hin dage i 2008

… dengang da man sendte ‘hjerter’ til hinanden… “Collect Hearts”. Eller “Inspirational Quotes”.

Eller man tog “Which Sex & The City- caracter are you”. Jeg mødte dates på Are You Interested-app’en – dates som aldrig blev til så meget….andet en venskaber. Venskaber som stadig holder – også ude i det virkelige liv.

Spil på Facebook … DET har så til gengæld aldrig været mig. Gud hvad var det det hed…..det der green-fairy-agtige spil, hvor man skulle vande sin have. Oh gud – ej – de spil har altså aldrig været mig.

Sidenhen har Facebook givet mig så meget….!

  • Facebook har skabt forretnings-forbindelser.
  • Netværk. Som for nyligt, da en kær Facebook havde anbefalet MIG, som blog-ekspert til Go Aften Danmark. Eller de 2 vidunderlige kvinder, som jeg har lært at kende gennem FB – og som derudfra har skaffet mig social media opgaver.
  • Facebook har givet mig mulighed for at følge ‘Store Personligheder’, som inspirerer mig – nogle af dem har endda turdet ‘give lidt af sig selv’, som har beriget mig!
  • Facebook har lagt fundamentet for min virksomhed. Givet mig mulighed for at connecte med de rette. Givet mig mulighed for at markedsføre mig præcis som det passer til mig- hvor det er fleksibelt, organisk og personligt. Med fundamentet i Relationerne! Ahhh :)
  • Faeebook har givet mig venskaber. Både nogle som aldrig ‘er kommet udenfor Facebook’ – og nogle som jeg har mødtes med – først på FB og sidenhen til kaffe.
  • Facebook har sågar givet mig en unik in-house Opera-oplevelse med Stine Elbæk!
  • Facebook har givet mig mulighed for at følge min fætters datters lille baby. Mine klassekammeraters færden. Fætre og kusiners liv. Gamle kollegaer og tidligere ansatte. Fødsler. Konfirmationer. Vægttab. You name it …. Andre menneskers sorger og forelskelser. Deres LIV. (i mit felt er der altså meget ærlighed…jeg møder ikke megen af den ‘ligegyldighed og fake happiness’, som så mange skælder ud over??)

Om det rager mig? Ja gu f*en rager det mig! Alt liv rager mig. Og så længe det er autentisk, så bekymrer jeg mig ikke om om det er ‘irl’ eller via Facebook – så længe jeg sørger for at få fyldt op i begge

Spørger du mig i dag, hvad Facebook er, da vil jeg sige:

Facebook is energy!

 

Skriv dig op lige herunder, så sender jeg dig straks et helt Feminin Business Mini Kursus, fyldt med øvelser og videos, som får dig igang med Feminin Business livsstilen allerede i dag.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.