The Obama Way

En dag i sensommeren var jeg ude og drikke kaffe med Thomas Bigum.

Vi talte om løst og fast, og Thomas er altid inspirerende selskab! Men dén dag sagde han altså noget, som virkelig satte noget på plads for mig!

 The Obama Way

Han fortalte, at han havde hørt, dette lille tip omkring Præsident Obama, som du også kan lade dig inspirere af!

Præsident Obama vælger ikke selv sit tøj om morgenen.

No big shock – but stay with me…:

Årsagen til at man vælger at lægge tøj frem til ham er, at man har regnet ud at alle (!!) mennesker kun kan træffe et begrænset antal beslutninger hver dag! Clothes should not be one of them, når man er præsident i USA!

… Det kan de jo godt have ret i!

Siden samtalen med Thomas, har jeg tænkt rigtig meget over, hvad det er JEG bruger mit krudt på!

Hvilke beslutninger er det vigtigt at jeg træffer, hvis jeg kun har et begrænset antal pr. dag? Er det noget, der kan vente? Er det noget, som jeg kan få hjælp til udefra? Er det noget, jeg kan outsource eller sætte i system?

Det kan du bl.a. høre mig fortælle kort i videoen herunder.

Video’en er optaget ved mit sidste Live træf i min medlemsklub Feminin Business Circle, hvor jeg interviewede Lone ‘Powerprinsesse’ Rasmussen fra karmaklubben.dk omkring hendes liv som iværksætter – på godt og ondt.

Lydoptagelsen er ikke helt spitze, da mit kamera strejkede undervejs, men heldigvis var Anna Marie hurtig til lige at optage det med sin telefon og sende det til mig efterfølgende. STOR TAK til dig, Anna Marie!

Også tak til dig, Thomas – og til Lone for at komme hele vejen fra København til interview til min bog om Feminin Business (som jeg løbende skriver på og interviewer ærlige iværksættersjæle til)

Hele interviewet er online til medlemmerne inkl invitation til flere gratis events på det lukkede forum Feminin Business Circle.

 

Skriv dig op lige herunder, så sender jeg dig straks et helt Feminin Business Mini Kursus, fyldt med øvelser og videos, som får dig igang med Feminin Business livsstilen allerede i dag.