Feminin Business
BOGEN

Fra iværksætter til selvstændig

Det feminine siger:

Stop lige op og mærk efter.
Det maskuline siger:

Lad os sætte handling på og komme af sted!


Dorte Lytje


Feminin Business bogen tager dig med om bag kulissen på rejsen fra dagdrømmende iværksætter til selvforsørgende business-kvinde.


- Fra drømme til mål

- Fra økonomisk uro til ansvar

- Fra Selvsabotage og selvkærlige beslutninger


Først i kombinationen af det maskuline og det feminine, har jeg skabt en business som giver mig både tryghed og frihed!


I bogen tager jeg dig med på hele rejsen derhen, og giver dig alle mine take aways som du kan bruge i din egen business med det samme.Jeg er ikke den fødte iværksætter!

Mit navn staves "ET ROD" bagfra, jeg er tæt på talblind, og var meget genert som barn. Det er jeg faktisk stadig.


Som 23 årig endte jeg ved et tilfælde på stien som iværksætter, og det har jeg været siden. Mit job, min karriere, min drøm er altsammen selvskabt, og jeg har nu levet af den i mange år.


Bogen er inddelt i den maskuline periode, den feminine periode og perioden, hvor de maskuline og feminine energier endelig i balance. 


Min første periode som iværksætter (den maskuline) endte med et stresskollaps. Det maskuline gear er kendetegnet ved handlekraft, strategi og fremdrift. Gode egenskaber, men de kan ikke stå alene, hvis man vil leve et balanceret liv.


Den næste periode (den feminine) endte med at jeg ikke solgte nok, og ikke stod ved mit salg. Det feminine gear handler om refleksion, relationer og tilbagetrækning. Alt sammen vigtige egenskaber, men uden modspil kan det hurtigt stagnere og sabotere din business.


Først da jeg fik kombineret det maskuline og det feminine gear, fik jeg en velfungerende business, som er lige som jeg drømte om! Den lever jeg stadig af i dag, og det er denne rejse jeg tager dig med på i min bog.

den vildeste rejse

Feminin Business bogen tager dig med på min rejse fra de tusinde idéer, som aldrig blev til noget og til en solid online business, som jeg selv har bygget op.


Forbered dig på ærlige beretninger og personlige fortællinger fra kulissen i en iværksættekvindes liv med hvad dertil hører af kriser, succeser, ups & downs.


At blive - og forblive - iværksætter, har været den største selvudviklingsrejse. Det har gjort mig selvstændig i mere end én forstand!
Dorte Lytje

Jeg startede som selvstændig som 23 årig for over 20 år siden! Faktisk var det lidt af et tilfælde at jeg blev selvstændig. Det var helt klart duften af frihed, der forførte mig, og der gik mange år, før jeg for alvor trådte ind i min business, og gik fra at "lege business" til at lave business.


Først da jeg lærte at stå ved mit salg, prioritere mine penge og sige fra, fik jeg vendt kurven.


Min business er bygget op omkring Feminin Business mindsettet, som er det, jeg underviser i.


Feminin Business handler bl.a. om at lave business i overensstemmelse med dine kerneværdier, og at tage  beslutninger med både hjerne, hjerte og intuition.

Cate Christensen // www.catechristensen.dk

Tak for dig, og for din bog..
Jeg er lige ved at være færdig med den, den er svær at lægge fra sig…

Jeg blev i den grad trukket igennem tidsmaskinen da jeg læste. Jeg har fulgt dig siden ca. 2009, dengang med Diva Bloggen.
Mit liv har været en rutsje tur de sidste godt 10 år, først for 6 år siden blev der mere ro og stabilitet på det hele. At læse de forskellige afsnit i bogen, og om hvordan dit liv havde formet sig, om hvad du havde lagt på FB, og som jeg kunne huske meget godt, og som var med til at holde mig oven over vandet i de år, var i den grad følelsesladt!
Jeg havde i den grad flash back da jeg læste bogen, og kunne virkelig mærke alle de følelser jeg den gang havde komme tilbage til mig.

Jeg har altid haft drømmen om at være selvstændig og kunne styre mit liv og min frihed. Først for 6 år siden fik jeg endelig muligheden til at leve det liv. Jeg har nok altid saboteret for mig selv, og lever måske ud fra frygten. Jeg er som du introvert, og bare en tur til købmanden kan være noget så angst provokerende!

Efter at have læst din bog, har jeg virkeligt gået i tænke boks, og er komme frem til at nu er det nu jeg bliver nødt til at tage mig selv, min business og mit liv alvorligt! Har så mange drømme om at arbejde mere online, det fylder! Men har endnu ikke turde tage springet… Jeg tror din bog har sat gang i en selvransagelse der vil noget, og jeg får helt sommer fugle i maven bare ved tanken

Så endnu en gang fra hjertet tusind tak for dig 

Nadja Friis // www.missfriss.dk

En længe ventet bog, og vist første gang jeg har læst en hel bog på en dag. Letlæselig og autentisk og rørende. Du vil altid være mit forbillede, til at være mig selv og huske mig selv

Stina Thurøe // www.dengodestund.dk

Kære Dorte


Tak for en fantastisk bog! Tak for at du har lyst til at dele din historie og meget brugbare tanker.


Har netop læst (læs: slugt!) den i weekenden. Jeg har fået så meget at gå videre med i min egen forretning, total meget ny og god energi og skøn inspiration. 


Kærlig hilsen
Stina

Marie Louise

Jeg var en af dem, som købte bogen da den udkom. Jeg ved ikke helt hvilke forventninger jeg havde, men jeg tænkte at jeg ville have den med som læsning, på min sommerferie - men det nåede jeg ikke! jeg læste den inden, jeg ville lige skimte den hjemmefra, og endte med at læse den på 2 aftener. Bogen var virkelig inspirerende og gav mig 100 % modet til at følge min drøm om at give den gas, som selvstændig! Du beskriver så fint, de tanker, følelser, processer, du har været igennem og kommer med gode fif og så har bogen personlighed og autencitet.

Det rammer spot on, på de følelser, tanker og processer, jeg selv sidder med.  

virkelig anbefalesværdig bog, til dem, som vil opbygge en business. 


Så tusind tak for en inspirerende og anvendelig bog ...

Anette Straadt // www.æblebørn.dk

Dortes nye bog er virkelig god. Autentisk, ærlig og fyldt med tips og inspiration til mødre, iværksættere, kvinder og alle, der gerne vil tage ansvar for deres videre liv.

Majbrit Løfqvist // www.mljk.dk

Tusind tak for en meget smuk bog. Den er både æstetisk smuk at have i hånden og liggende på bordet, men indholdet er ligeledes smukt, rørende og brugbart. 

 

Jeg læste den på ganske kort tid, som også mange andre skriver. Blev fanget af historien. Det er en dejlig bog med et godt sprog og gode fortællinger fra dit liv, uden det bliver kvalmende.

 

Jeg vil helt sikkert anbefale bogen til mennesker der overvejer, at starte selvstændig virksomhed, eller måske så småt er i gang.

 

Det jeg holder mest af ved bogen er, at du legitimerer det at drive selvstændig virksomhed, med formålet at leve et balanceret liv. Ikke med målet, at blive millionær, men ganske enkelt med det formål at skabe et godt balanceret liv med en virksomhed man kan leve af. Hvad omsætningen i sådanne en virksomhed er, vil være meget individuelt. 

 

Mit indtryk er at mange, der starter selvstændigt med netop dette formål, grundet manglende anerkendelse i det etablerede samfund, ikke lykkes med projektet.

 

Jeg tænker at det er en nyere tanke, at ville drive en virksomhed, som ikke har som hovedformål, at gøre iværksætteren til millionær.

 

Din bog er en vigtig stemme på denne vej. 

Du viser at det er en mulighed at drive en en-dames-virksomhed, med det formål at leve et liv i balance.  

 

Hurra for dig Dorte og tak for at du fortæller din historie.  

Louise Cecilia Larsen

Jeg er med stor glæde ved at læse din bog og den er virkelig skøn.

Jeg bliver meget inspireret af at læse om din proces at opbygge og drive en selvstændig business.

Jeg har flere af dine onlinekurser og jeg elsker den blide måde du formidler din viden på, sammen med en god portion selvværd og pondus.

Denne energi gennemsyrer bogen og man kan tydeligt mærke dit skønne væsen gennem hele bogen.

Det der gjorde størst indtryk på mig var, at du skriver at du er introvert og hader at holde foredrag og livevideoer på Facebook. Det gør jeg nemlig også og det er derfor så fedt at læse, at det ikke er en forudsætning for at få succes som selvstændig.

Alle, der vil drive business med både hjerne og hjerte, kan have stor glæde af at læse denne skønne bog.


Tak fordi du skrev bogen.

Tina Nymann // www.mormormedstiletter.dk

Jeg fik endnu engang bekræftet, hvad jeg lærte hos dig dengang jeg var med i Feminin Business Circle. Jeg fik mange rigtigt gode redskaber med mig, som jeg stadig bruger af den dag i dag,


Bogen er sat super let op, meget læsevenlig og lækker at gå til, så selv mig som ikke har læst bøger i årevis, blev underholdt og undervist og fik repeteret hvad jeg lærte engang.

 

Jeg tænker, at alle iværksættere, som drømmer om egen business, kan have rigtig god gavn af at læse bogen og lige få sat et par ting på plads. De får jo et fantastisk styre værktøj i deres daglige virke.

Men også de, som allerede har en business, har ind imellem brug for at få genopfrisket ting og sager og her kan din bog være en dejlig vejledning og bekræftelse, på hvad man allerede godt ved, men liiiige har glemt at holde fast i.

 

Bogen i sin helhed er kanon og kan godt blive sådan en slags opslagsværk, man altid lige har liggende på skrivebordet og så læser i når man mangler guidence eller bekræftelse i, at man gør det rigtigt.

 

Cool, at du giver så meget af dig selv

Gitte Klausen // www.kreativlivsstil.dk

Jeg har mit eget firma sammen med min datter: Kreativ Livsstil I/S

Vi valgte ret hurtigt at blive en del af Dorte Lytjes : Feminin Business med Maskulint drive.

Det har vi haft stor glæde af. Vi har ikke altid fået lavet alle opgaver, men alligevel har det været en stor støtte med Dortes kompetente kommentarer og ikke mindst den lukkede gruppe, hvor vi har et fælleskab og en sparring der betyder meget.

Selvfølgelig skulle vi købe Dortes bog:

“ Feminin Business Maskulint Drive” da den udkom her for kort tid siden.

Bogen er let tilgængelig med et smukt layout og mange fine fotos.

Elsker de fremhævede sider med “ Take away” dvs sider med gode ord og henvisninger til øvelser og videoer, hvis du vil arbejde dybere med indholdet.

Dorte har selv gået hele vejen som soloselvstændig med masser af fejltagelser og erfaringer “ the hard way”, men med hjerte og mavefornemmelse og ikke mindst stædighed og handlekraft har hun formået at skabe både succes og balance i det feminine/maskuline univers.

Jeg elsker dit afsnit om din introverte side, din ærlighed omkring den og måden du formår at includere den på positiv vis i din business. Det giver mig så meget mod til at gå videre i min egen business og der er så megen genkendelse, som jeg kan bruge i det videre forløb. Tak for det Dorte.


Kan kun anbefale bogen til alle kvinder der går med en drøm om egen business. Dorte pakker ikke tingene ind i vat, men giver et realistisk billede af vejen dertil. Hårdt arbejde, viljestyrke, stædighed og bedst af alt med hjerte og mavefornemmelse.


BOG (hardback)

Stor, smuk og letlæselig bog med silkebløde sider.

Fyldt med billeder og vigtige erfaringer fra liv "fra iværksætter til selvstændig".


Du kan læse den i ét hug, eller du kan bruge den som en slags opslagsværk, som du kan gå til og fra, og søge motivation og inspiration. 


I bogen findes masser af øvelser og takeaways,

som du kan bruge i din business med det samme.