FRA IDÉ TIL ONLINE WORKSHOP

PLANLÆG > PRODUCÉR > SÆLG!

Skab en online workshop, som kan aflaste din 1:1 tid og give dig frihed til at arbejde hvorfra du vil!

En online workshop, som kan nå ud til et ubegrænset antal kunder, og som kan sælge - selv mens du sover.

Det er det bedste du kan gøre for din business og din work/life-balance!

Fra idé til online workshop

Kom ind på online markedet og få din del af kagen!

Hvis du ønsker at skabe en online workshop, men ikke er kommet i mål med det, så gætter jeg på, at du tumler med nogle af disse spørgsmål:​

- Hvordan skaber flow du i din online workshop, så du sikrer dig at kunden får maximalt ud af din viden?

- Hvornår skal du begynde at sælge din workshop - og hvad er essentielt at huske i dit salg?

- Hvilke ting bør du foretage dig efter du har lanceret din online workshop - de ting som rigtig mange ikke aner, at de skal gøre?

- Hvordan får du solgt den workshop, som du har lagt så meget hjerteblod i at producere?

- Hvor meget plads og udstyr skal du overhovedet bruge for at skabe et professionelt udtryk (det er ikke så meget, som du tror)?

Al min viden er til rådighed i denne online workshop!

Her er både inspiration og konkret viden, men også svar på spørgsmål, som du ikke engang vidste at du skulle stille! Fordi det simpelthen er umuligt at gætte på hvilke ting der er vigtige, før man har været i mål med mindst 1 succesfuld online workshop.

Jeg har efterhånden produceret mange og haft stor succes - både med salget, men sandelig også med de kunder, som har købt mine workshops og været glade og tilfredse.  Den følelse er bare helt fantastisk!

Alle burde have en online workshop i sin business!

Et online workshop kan bruges til at støtte op om et live forløb. Det kan være med til  at lette presset, så du altid har noget du kan sælge uden at det kræver din fysiske tilstedeværelse.

Kundens fordel er, at de kan få adgang til din viden når - og hvor - det passer dem! Præcis lige som du kan med denne online workshop "Fra idé til online workshop"!

"At sælge sin viden online  er genialt for introverte selvstændige, som drænes af at være 'på' live ..."


Hvem er din underviser, Dorte Lytje?

Jeg lever 100% af min business, som er en kombination af:

  • Min børnebog til skilsmissebørn (Lille Gub - når far og mor skal skilles)
  • Mentor sessioner i Feminin Business og online strategi
  • Online kurser i blogging, Feminin Business og online workshops mv.

I 2012 producerede jeg min første online workshop, og jeg har i dag adskillige online workshops i min business.

Det er min favorit måde at arbejde på, og passer perfekt til en introvert, sensitiv, 1:1-type som jeg. 

Min største luksus er at jeg har opbygget en business, som giver mig friheden til at jeg kan vågne uden vækkeur om morgenen, samt at jeg kan arbejde hvorfra jeg vil - uanset om så det er fra et sommerhus, et hotel i Venedig eller bare min bløde stol ved vinduet...

Denne online workshop er det rigtige for dig, hvis du... 

  • Har haft tanker om at lave en online workshop masser af gange, men aldrig er kommet igang - eller hvert fald aldrig er kommet i mål ...
  • Har haft tanker om at lave en online workshop masser af gange, men aldrig er kommet igang - eller hvert fald aldrig er kommet i mål ...
  • Har haft tanker om at lave en online workshop masser af gange, men aldrig er kommet igang - eller hvert fald aldrig er kommet i mål ...
  • Er gået kold i processen masser af gange, fordi du manglede overblik over, hvad du skulle gøre - og i hvilken rækkefølge ...
  • Har lyst til at få genvejene fortalt på en helt-nede-på-jorden-måde af en som har gået vejen og producderet og  solgt adskillige online workshops og i dag lever 100% af en online baseret business ...
  • Er interesseret i at skabe en online workshop, som du kan sælge igen og igen, og er klar til at få evighedsadgang til alt materiale, som du har brug for, for at skabe den.

ALT DETTE FÅR DU EVIGHEDS-ADGANG TIL  MED DET SAMME:

1. SEKTION: PLANLÆG

Hvad skal du tage højde for INDEN du går igang med din workshop?

Hvordan strukturerer du dit indhold, så der kommer godt flow for kunden?

Hvad er vigtigt at få styr på i planlægningen, for at få både produktion og salg til at glide lettere?​

2. SEKTION: PRODUCÉR

Hvor meget plads og hvor meget udstyr skal du egentlig bruge for at skabe et professionelt look? - Kom med helt om behind-the-scenes.

Hvordan indsætter du dit logo ind i din iMovie film​?

3. SEKTION: SÆLG

Hvad skal du tænke på i en prelaunch og hvornår skal du gå igang?

Hvor og hvornår skal du lægge dine bonusser i din launch, og hvad skal du tænke på inden du launcher?

Stærke TJEKLISTER

Du kommer til at elske Tjeklisterne!!

Print dem ud og brug dem igen og igen - hver gang du skal igang med næste workshop, når du skal sælge og når du skal forberede dig på optagelse.

THE AFTERGLOW

Der findes nogle ting, som alle burde gøre efter en succesfuld launch. Ting, som mange - RIGTIG mange - glemmer at tage højde for.

Du får listen over ting du skal huske her.

TROUBLESHOOTER

Hvad skal du tjekke hvis salget er gået som du ønskede? Hvad kan du justere på, og hvad skal du have 100% på plads?

Download tjeklisten og se videoen, så du har en plan at gå ud fra!​

Mød også disse gæsteundervisere:

THOMAS MARTINSEN

www.videokursus.com

Sådan optager og redigerer du med din iPhone.

Gode tips til udstyr & hjemmeoptagelse.

CHRISTINA NANNA

www.christinananna.dk

Sådan lægger du video make up med din egen make up. 


De små detaljer, som ingen ser, hvis du HAR styr på dem ... men som alle bemærker, hvis ikke du har.

ISOFILM

www.isofilm.dk


Isofilm producerer film for virksomheder hver dag. 


Her på workshoppen underviser de i, hvordan du laver et nemt setup til optagelse, samt hvilket udstyr du minimum bør investere i.


Få evighedsadgang til FRA IDÉ TIL ONLINE WORKSHOP nu!

SPA

Kom igang nu og få (endelig) alle de værktøjer og genveje du har brug for, for at få lavet den online workshop, du altid har drømt om!


Al din insider viden som erfaring online workshopsholder +  alle de små detaljer, som der kommer hele tiden under hele workshoppen, gør det guld værd.

Jeg har ikke før oplevet så gennemarbejdet materiale, der tager hånd om alle de små detaljer der er ved at lave en online workshop.

Jeg har fået det jeg har brug for både mentalt og lavpraktisk til at kunne få min ide til gjort til virkelighed. Det handler for mig lige så meget om at jeg her har modtaget undervisning, der passer til mit mindset og lige fanger de udfordringer jeg vil stå i, med at få gjort det til virkelighed.

Jeg vil genhøre det og bruge det hver gang til at tune mig ind på at lave mine online workshops. Det er ikke indhold jeg kan få nok af da der er så meget guld!

Christina Bonita Oliveira
www.christinabonita.dk www.fpm.dk                

Fra ide til online workshop er pakket med så meget viden som jeg vil kunne arbejde med fremover. Bare det at se det igennem gør det lettere for mig at overskue alle de arbejdsprocesser og hvad jeg skal tage stilling til undervejs.

Workshoppen indeholder rigtig brugbar viden til hvordan man skaber en online workshop fra A til Z. Jeg er begynder på området og kan bruge alle moduler og bonusser til at stykke min egen workshop sammen helt en ende af og føler mig nu rigtigt godt klædt på til at komme i gang. Samtidig er jeg nu udstyret med hvordan jeg sælger og lancerer.

Jeg er vild med alle optagelserne hvor Dorte tager mig i hånden og fører mig ind i hvordan jeg skaber, udfører og sælger en workshop. Tjeklisterne giver mig et overblik.

Kamilla Siquir
www.kamillasiquir.com          

Jeg elsker bare dine videoer og din systematiske og rolige gennemgang! Det har jeg allerede brugt til at få overblik over mit mini-online kursus (min freebie). Og det hjalp og gjorde det meget overskuelige og håndgribeligt for mig.

Er sikker på tjeklisterne kommer mig til gavn når jeg går i gang. Og så er du simpelthen bare så dejlig rolig og opmuntrende.

Jeg elsker din "down to earth" tilgang!

Cammilla Noomi Anjelica Mohr
www.minhjerne.dk          

Jeg blev inspireret, fordi du formår at tale mig ind i modet. Samtidig ligger du vægt på handling, det giver mig stor troværdighed. Jeg ser mine ideer tydeligere, når jeg lytter til dig.

Det er fedt, at der er evighedsadgang, for jeg har det med online produkter, som med bøger: Der er noget nyt hver gang jeg lytter Da jeg ofte bruger bilkørsel til at lytte, synes jeg samtidig, at jeg har en let adgang.

Jeg er generelt inspireret. Tjeklister er der jeg efterfølgende har søgt, og så igen ser en video

For mig er materialet allerede blevet det jeg lige snupper, som opslag eller inspiration. Lidt som at ringe til en sparringspartner.

Evah Izabella Beierholm
www.academyforvibrations.com          

Endnu en gang har jeg haft fornøjelsen af at lytte til dig og lære af dig. Jeg har faktisk altid store forventninger når jeg går i gang med et af dine produkter. Og jeg er endnu ikke blevet skuffet.

Du formår altid at formidle din viden på en måde som gør mig rigtig tryg . Du har også det der ekstra fokus på de finurligheder som man elers nemt kommer til at sidde og nørkle med i timevis. Men det har du som oftets svaret på. Enten som en sød reminder om de fejl du selv har haft gjort, eller som en videovejledning der er lige til at gå til.

Selv om jeg har lavet flere online kurser, så har jeg fået masser af tips, råd og ideer som jeg allerede er i gang med at integrere.

Et virkelig godt kursus

Pia Tingstedt
www.lifefullness-magasin.dk        

Kom ind på online markedet - nu!

Lige om lidt får du adgang til al den viden, jeg har samlet igennem tiden. Jeg har selv produceret mange online produkter, og har hjulpet mange igennem processen på mine mentorforløb.

Nu ligger al min viden samlet her i "Fra idé til online workshop"!

"Fra idé til online workshop" indeholder alle de skabeloner og værktøjer jeg selv bruger, hver gang jeg udvikler en ny workshop.

Og tro mig - når først du har lavet din første workshop - så er det bare at fortsætte derudaf,  - så går det bare som en leg!

Få evighedsadgang til hele workshoppen

"FRA IDÉ TIL ONLINE WORKSHOP" nu!

Kom igang nu og få (endelig) alle de værktøjer og genveje du har brug for, for at få lavet den online workshop, du altid har drømt om!

EKSTRA BONUS: Video-kursus i at lave e-layouts til dine e-bøger og onlinekurser

Kr. 2995 + moms