Kender du disse tanker?

 • "Jeg får ikke skabt nok synlighed om min business".
 • "Jeg dømmer hele tiden mig selv og slår mig selv i hovedet med det, jeg ikke når, i stedet for at holde fokus på det, jeg når."
 • "Jeg kan nogle gange have svært ved det tekniske, og mangler et sted at gå hen for at hente sparring, uden at jeg føler at det lyder dumt."
 • "Jeg VIL ud i verden med mit budskab, hvorfor bliver jeg ved med at udskyde det...?".

Når du bruger hjerte, hjerne og intuition i din business, så kender du garanteret følelsen af at det kan være enormt overvældende med alle de ting, du hele tiden skal forholde dig til. Det kan være svært at finde hoved og hale i hvor du skal starte, og det kan være svært at få implementeret al den viden og de nye teknikker, du hele tiden lærer. 

- Det hjælper vi dig med i Feminin Business Circle. Vi støtter hinanden og hjælper hinanden.

Ligesom os andre, så savner du nok også følelsen af at have kollegaer – nogle ligesindede at dele både udfordringer og successer med.

- I Feminin Business Circle får du et sted, hvor du må prale højt, når det går godt! Men også et sted, hvor du kan søge hen, når der er modgang og du føler dig frustreret og alene med det hele.

Du kender nok også til følelsen af at være alene i din business, fordi du ofte får rollen af at være dén, som de andre kommer til.

- Feminin Business Circle er skabt for at DU et sted, hvor DU kan tanke op på viden, støtte og opbakning.

Feminin Business Circle er en medlemsklub og netværk for ambitiøse soloselvstændige, der vil holdes på sporet af succes, og som vil have både praktiske og mentale værktøjer, samt et stærkt netværk i ryggen og adgang til en online mentor (mig, Dorte Lytje).

NÅR DU ER MEDLEM AF CIRCLE, FÅR DU:

 • Lukket eksklusivt online netværk (uden selvpromovering), hvor du kan spørge mig og netværket til råds om alt, der vedrører din business.
 • Månedens video, som giver din business de input og redskaber, du måske ikke vidste, du manglede. Mange af medlemmerne omsætter hurtigt månedens video til markante resultater.
 • Et stort video arkiv, som du får adgang til med det samme, så du kan gå ind og se lektioner om mindset, salg, sociale medier, grafik, selvsabotage, branding og meget, meget andet. 

du får adgang til ALT materiale med det samme

– I Feminin Business Circle kan du selv plukke i emnerne og se videoerne efterhånden som du får brug for dem, og du får adgang til alt materiale med det samme. Måske sidder du den ene dag og mangler inspiration til, hvordan man selv laver en flot e-bog, og den anden dag, kan det være at du mangler inspiration til dit salg. Så kan du frit logge ind, uanset hvor du er er, og finde videoen i biblioteket.

Hvem passer Feminin Business Circle til?

Feminin Business Circle blev skabt i 2014 med et ønske om at skabe en vidensbank og netværk til iværksættere, som sidder alene med både tanker og teknik. 

Dig, som vil møde andre, som også bruge både hjerte, hoved og mavefornemmelse, når de træffer business beslutninger. Og dig, som vil have et trygt sted at stille spørgsmål og dele udfordringer og glæder et sted, hvor du ALTID bliver mødt og hjulpet!

I Feminin Business Circle modtager du hver måned ny undervisning til din business, som giver dig de samme værktøjer, som jeg bruger i min business. Slut med at sidde og surfe rundt og gætte på, hvilke ting, der mon virker, og hvad der er 'tom luft'.

Du får insider-viden fra kampagner, de afgørende tweaks til salg, og ikke mindst et powershot til dit mindset og din energi.

Kort og godt: du får tilsendt til alt det, der får maskinen til at køre rundt i min business - og dermed også i din.


    Dorte Lytje 

stifter af feminin business circle

Jeg har været selvstændig siden år 2000 med flere forskellige ting, men har med på online bølgen siden den spæde start.

Jeg bor i Risskov, og lever af at være Feminin Business Mentor og børnebogsforfatter. 

Friheden, glæden og nærheden med mine børn, kæreste, venner og familie er drivkraften i min business i dag.

Kærligst
Dorte

Hvem vil du møde i Feminin Business Circle?

 • Du vil møde andre ligesindede. Stærke selvstændige kvinder, som laver business med hjerte, hjerne og mavefornemmelsen som guide.  
 • Det føles virkelig skønt at være samlet her, og du vil aldrig opleve, at du skal holde dig tilbage. Hverken når du har lyst til at juble - eller når du har brug for support eller et kærligt virtuelt kram fra andre, som forstår dig.
 • Du vil selvfølgelig også møde mig, og jeg glæder mig til møde dig. Vi netværker alle inde i vores lukkede Facebook-gruppe.


Ofte stillede spørgsmål om feminin business Circle

Hvordan leveres de videos, jeg får?

Hvad kan man bruge Facebook gruppen til?

Hvornår og hvordan kan man opsige medlemskabet?

Hvor længe har jeg adgang til videoerne?

Du får straks adgang til alt dette:

SUPER BONUS

Vælg adgang til én af mine online BESTSELLER workshops (du har adgang så længe du er medlem). 

Få succes med din online klub

Værdi kr. 1995 + moms

Opbyd din egen business med en online klub. Her får du adgang til alle mine tips, råd og erfaringer.

Fra idé til online workshop  

Værdi kr. 2995 + moms

Denne workshop tager dig med fra idé til salgsfasen, og giver dig et overblik over, hvordan du strukturerer og planlægger dit indhold.

Build audience

Værdi kr. 1995 + moms

Alle er startet på nul. Men hvordan kommer man videre derfra? Hvordan får du opbygget din følgerskare, så du får trofaste følgere og kunder.

Hvad vil det betyde

for din business at være medlem?

 • Du vil nænsomt og kontinuerligt blive holdt på stien, så du får færdiggjort de ting, du har sat dig for i din business..
 • Du møder et fællesskab med andre, som også tager lederskab for deres business og samtidig ønsker at have tid og overskud til den livsstil, som følger med.
 • Du får et sted at gå hen - både når du vil prale og når du møder modgang. Et sted for dig, hvor det IKKE er DIG, der skal yde, men hvor DU kan tanke din business op.
 • Du får reel undervisning i aktuelle business værktøjer, uden at du selv skal bruge tid på at søge alverdens steder, hvor du ikke ved om det du finder reelt virker. Jeg har testet al den viden jeg deler med dig, så du får ikke blot adgang til samme viden, men også erfaringen, så du undgår de faldgruber som de fleste falder i.


Da jeg startede i 2016 ved Dorte, var jeg ved at give op, smide håndklædet i ringen og lukke mit meget lille firma som ikke havde fremdrift.

I dag er mit lille firma ved at rejse afsted på nye oplevelser, for Dortes produkter, vækker total den kreative og skabende kraft i mig fri.

Feminin Business Circle og de fantastiske kvinder man kan finde der, er en kæmpe inspiration og støtte.

Dorte har evnen til at jeg kan føle mig tryg, og ikke at give op.
Hun er meget lyttende og hjælpsom. Med Dortes produkter kan du have en ide, eller tro du har, men når du først begynder at for alvor arbejde med den, vil den folde sig ud, og vokse. Og man vil lige pludselig se de mange muligheder man har. Der kommer orden på rodet og det der er svært.

Står du og har udfordringer med at komme igang med din virksomhed, eller er du kørt fast lige som jeg var. Så er Dorte Lytje 100 % det rigtige sted at starte.
Hun får 6 stjerner af mig.


Zalina Mikkelsen - www.zalinaskilde.dk


Jeg har været med i Circle i lang tid nu, og det netværk og sammenhold som der er der finder du ikke ret mange steder. Der er plads til at dele glæder og sorger.


Circle er så vigtig for mig, for der er altid en hjælpende hånd og et skulderklap, om det er fra Dorte eller fra en af de andre (eller flere af dem).

Det er en kæmpe fornøjelse at være en del af Circle. Det er her du kan dele de svære ting og dele dine glæder. Altid er der nogen på "linjen" som støtter op, sender virtuelle kram eller kommer med gode input. Jeg ville ikke være det foruden.

Feminin Business Circle bruger jeg som et opslagsværk., og finder det frem, som jeg skal bruge, når der er en udfordinger eller noget jeg lige skal have opsummeret.


Anja Damgaard Lind -www.socialmediabyheart.dk


Som medlem af Feminin Business Circle får jeg mulighed for sparring omkring min business. Jeg har altid adgang til et netværk, der kan inspirere, bakke op, og være med til at fejre min fremgang og vice versa.

Dorte er meget til stede i alt det, hun gør, og hver måned lander der et nyt tema, som måske på dagen ikke lige har relevans for mig., men som på et andet tidspunkt er lige præcis det, jeg står og mangler.

Det er guld værd at have adgang til et bibliotek med så mange temaer.

Tak til dig Dorte , for at skabe et netværk, der er så rigt, og til så fin en pris.


Nicole Albæk
www.nicolealbaek.dk

Styrk din business hver måned

vi ses inde i Circle

Månedsmedlem

Kr 249 +moms/pr måned

Ingen binding !

 • Ny undervisningsvideo tilsendt hver måned
 • Straks adgang vidensbiblioteket med over 90 business training videos.
 • Adgang til den populære Facebook gruppe (fri for selvpromovering)
 • Bonus: e-bogen "Det Feminine Salg"
 • SUPER BONUS: Vælg adgang til én online workshop "Fra idé til online workshop", "Build audience" eller "Få succes med din online klub" så længe du er medlem.

Årsmedlem inkl årlig session

Kr. 2495 + moms/pr år 

Ingen binding!

 • Ny undervisningsvideo tilsendt hver måned
 • Straks adgang vidensbiblioteket med over 90 business training videos.
 • Adgang til den populære Facebook gruppe (fri for selvpromovering)
 • Bonus: e-bogen "Det Feminine Salg"
 • BONUS - adgang til ELEMENTS kataloget med bl.a. worksheetet: "Byg din salgsside"
 • SUPER BONUS: Adgang til alle 3 online workshops "Fra idé til online workshop", "Build audience" og "Få succes med din online klub" så længe du er medlem
 • 1 ÅRLIG online mentor session (normalpris pr session kr 1695 + moms)

VIP årsmedlem inkl årlig WORKING BRUNCH

Kr 4995 +moms / pr år

Kr.3995 + moms/pr år

Ingen binding !

 • Ny undervisningsvideo tilsendt hver måned
 • Adgang til både Circle og Feminin Business Academy = Hele mit online katalog inkl Feminin Business workshoppen
 • Straks adgang vidensbiblioteket med over 90 business training videos.
 • Adgang til den populære Facebook gruppe (fri for selvpromovering)
 • Bonus: e-bogen "Det Feminine Salg"
 • BONUS - adgang til ELEMENTS kataloget med bl.a. worksheetet: "Byg din salgsside"
 • SUPER BONUS: Adgang til alle 3 online workshops "Fra idé til online workshop", "Build audience" og "Få succes med din online klub" så længe du er medlem
 • 1 ÅRLIG working brunch i Aarhus (normalpris for working brunch kr 4995 + moms)
14 replies

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Det er VIRKELIG vigtigt, at det er det rette match imellem dig og din læser, og det er netop det, som du kan bruge (blog) og freebie til (en freebie er en ‘gave’ (f.eks. e-bog eller minikursus, som du giver væk til dem, som melder sig til dit nyhedsbrev (du kan finde en guide til det inde i min medlemsklub “Feminin Business Circle” her). […]

 2. […] Se også temaet “Don’t let the haters rule” – i Feminin Business Circle >>Læs mere her. […]

 3. […] Feminin Business Circle […]

 4. […] Feminin Business Circle […]

 5. […] I fredags var jeg til en workshop i Dorte Lytje’s Feminin Business Circle. […]

 6. […] Netværk – Feminin Business Circle […]

 7. […] Netværk – Feminin Business Circle […]

 8. […] er optaget ved mit sidste Live træf i min Business Club – Feminin Business Circle, hvor jeg interviewede Lone ‘Powerprinsesse’ Rasmussen fra karmaklubben.dk omkring […]

 9. […] Feminin Business Circle – netværk med gratis workshops […]

 10. […] den 22. september havde vi fornøjelsen af at underholde 17 skønne kvinder fra Feminin Business Circle til et foredrag om kunsten at skrive. Om at skrive kort. Godt. Krimier. Nyhedsbreve. Blogindlæg. […]

 11. […] Og idag kan jeg se, at de giver mig uendelige muligheder. Nu er det kun lysten, der begrænser mig! Hvad har jeg lyst til at gå live med. Og hvad har jeg ikke. Så nu har jeg også åbnet op for live-træf med min Feminin Business Circle. […]

 12. […] Feminin Business Circle – Online Club […]

Comments are closed.