Jeg er meget inspireret af bogen 'The Go Giver'! 

'The Go Giver' handler bl.a. om at give mere end man forventer og stole på, at der er en plads til alle, hvis vi alle finder ind til vores sande passion, og kommunikerer derfra!

Derfor vælger jeg at dele ud af min viden og mine erfaringer som en del af min markedsføring. Nogle af gaverne kan du frit downloade, og andre skal du blot skrive dig op for at få. Når du skriver dig op, siger du samtidig ja tak til mit nyhedsbrev. Du er velkommen til at vælge alle de gaver du har lyst til, herunder.

Hemmeligheden bag min produktivitet!

Denne simple ugeplan, udfylder jeg hver mandag.

Du er velkommen til at prøve og se om den også virker for dig - det er helt gratis, hvilket betyder, at du faktisk kan downloade den herunder - uden at signe up eller noget.


FEMININ BUSINESS Mini kursus

  • 11 video lektioner om salg, branding og professionelt selvværd.
  • Få bl.a. lektionen om "The 3 whys.
  • + Mine bedste tooltips, som du kan bruge i din business lige med det samme!

Lidt om mig, og den business jeg har skabt.

Jeg lever 100% af min business, som bl.a. består af:

  • Min børnebog til skilsmissebørn - "Lille Gub - når mor og far skal skilles", www.lillegub.dk
  • Mentor sessioner og kurser i Feminin Business, salg, branding og mindset.
  • Medlemsklubben Feminin Business Circle, som jeg har drevet siden 2014. Medlemsklub, netværk og videobibliotek med alt du skal vide for at opbygge en business efter Feminin Business principperne.

Det er vigtigt for mig at leve sådan, at jeg lever af min passion og kan være kreativ og selvbestemmende i min business. At jeg kan få en idé og udføre den, uden at nogen bestemmer over mig.

Min største luksus er at jeg har opbygget en business, som giver mig friheden til at jeg kan vågne uden vækkeur om morgenen, samt at jeg kan arbejde hvorfra jeg vil. Det plejer at være en af de ting, jeg noterer i min taknemmelighedsdagbog: min rolige morgen og friheden i min hverdag.

Men det er lige så vigtigt for mig at have tid til kæreste, børn, veninder og familie. Så det tager jeg mig tid til! Det er mit succes-kriterie: at have tid og overskud til dem jeg elsker! Og FRIHED til at arbejde hvorfra jeg vil - og når jeg vil!

 

5 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Du kan i øvrigt få flere gratis lyntips, videos til din business >> Klik her  […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply