Hvad er en mentor?
En mentor er en person, som har gået den vej, som du gerne vil gå, 
og som stiller sin viden, sit netværk og sin sparring til rådighed.
En dedikeret person, som er lige så interesseret i din succes, som du er. 
En støtte, som følger med, følger op og holder fokus.

HAR DU BRUG FOR SPARRING PÅ:

 • Definition af målgruppe og niche.
 • Afklaring af værdier og vision.
 • Synlighed og kundetiltrækning på sociale medier.
 • Strategi for markedsføring og salg.
 • Den røde tråd i din virksomhed og hvordan du brander den.
 • Salg via hjemmeside, nyhedsbreve og sociale medier.
 • Afklaring af idealkunde og kunderejse.
 • Vækst og mindset.
 • Opbygning og salg af online workshops og/eller gruppeforløb.
 • Opbygning af produkt palette.
 • Opstart og drift af medlemsklub (jeg har drevet medlemsklub siden 2014).
 • Dit personlige lederskab, stress og trivsel.

Jeg har arbejdet som coach og mentor siden 2011. Lige inden da var jeg fuldtids lifecoach og terapeut med speciale i parforhold og krise. Mit liv som iværksætter startede dog helt tilbage, da jeg var kun 23 år gammel og jeg har derfor erfaring indenfor mange brancher – herunder ledelse – og ikke mindst; det personlige lederskab.

Min egen business er bygget op omkring online medlemsklub og mentorsession, samt freelance markedsføring. 

Jeg laver business ud fra mine livsværdier FRIHED, FAMILIE og AUTENTICITET. Det betyder i praksis at jeg arbejder og kommunikerer åbent, ærligt og tydeligt. Værdierne FRIHED OG FAMILIE handler mere om, hvordan jeg tilrettelægger min tid, så jeg har en følelse af frihed og så jeg har tid til min famile.

I 2019 udgav jeg min bog "Feminin Business – Maskulint Drive". Derudover har jeg udgivet "Lille Gub – når far og mor skal skilles" og  "MANIFEST".


Customers served! 0 Mentor sessioner
Customers served! 0 Bøger udgivet
Customers served! 0 Års erfaring som selvstændig
Customers served! 0 Års erfaring som mentor

Silver

3 sessioner

Før kr. 4495 + moms

Kr 3495 +moms

 • 3 online sessioner á 1 time
 • Straks adgang til booking kalender

Gold

6 sessioner

Kr 7995 +moms

 • 6 online sessioner á 1 time
 • Straks adgang til booking kalender

Platin

10 sessioner

Kr 11995 +moms

 • 10 online sessioner á 1 time 
 • Straks adgang til booking kalender
 • 4 timer kan konverteres til working brunch i Aarhus
 • Kan betales i rater

WORKING BRUNCH

Vi har 4 timer sammen, hvor vi spiser brunch og lægger strategi for din business. De 4 timer giver os en unik mulighed for at få det komplette overblik, så jeg kan komme med mine input til vision og strategi for din virksomhed, samt at tale om de ting, som indtil nu har forhindret dig i at nå i mål.


Vi mødes på Elfe i Risskov eller Café Opera lige ved Aarhus Banegård. Det er nemt at komme til, både med bus, tog og bil.

 • 4 timers session
 • Inkl worksheet til forberedelse
 • Inkl brunch, kaffe/the og juice

Kr 4995 + moms1times online MENTOR session

Vi mødes online på Facetime. Sessionen kan omhandle alt lige fra

feedback på strategi, salgssider, mailkampagner el lign, men også coaching på workflow, mindset og lign.

 • 1 online session á 1 time
 • Worksheet til forberedelse inden session

Kr. 1695 + moms
Min rolle som mentor er at hjælpe dig med
at opbygge og drive en stabil business, 
som både giver dig penge på kontoen og ro i maven.
 
Jeg tror på, at den business som overlever længst, er den,
som er opbygget på – og er i overensstemmelse med – dine livsværdier.

Tidligere kunder har sagt ...

Jeg har allerede anbefalet Dortes working brunches til andre ...

Inden jeg skulle mødes med Dorte havde jeg en følelse af kaos og manglende overblik. Ideerne var mange, men det var uoverskueligt og jeg følte mig usikker på den kommende tid og min strategi.

Efter vores working brunch følte jeg mig lettet og klar. Jeg gik derfra med en strategi for mit kommende forløb, og en masse ideer til kampagnen. Dorte hjalp mig for eksempel med at finde gamle skatte i det materiale jeg allerede havde, som der kunne bruges som bonusser under min kommende kampagne. Det var rart at få sorteret i ideerne og blive helt skarp på mit fokus de kommende måneder.

Jeg har allerede anbefalet Dortes working brunches til andre. Det er en kæmpe hjælp at få 1:1 sparring. At der tages udgangspunkt i din person og din forretning. Føler du at du sidder fast, mangler overblikket eller er usikker på din strategi er det et fantastisk startskud at at mødes med Dorte. Dorte er meget erfaren når det kommer til online marketing og hun øser ud af hendes viden. Hun er dybt professionel, men også et skønt og behageligt menneske. Du føler dig tryg og set i hendes sparring. Så jeg kan kun varmt anbefale hendes working brunches. (og alle andre ydelser)

SUSANNE MARLOU DYHR  //  www.ansigtsyogaonline.com

Et ret stort skifte ...

Jeg havde lavet et ret stort skifte i min forretning og havde brug for hjælp til både at finde retning og fokus i mit arbejde og til at kickstarte min energi igen. Dorte viste empati for min forretning og vejlede med respekt, ansvar og ærlighed.

Jeg fik rigtig god sparring, svar på de spørgsmål, jeg havde gået med og et kærligt spark til at fortsætte.

Uden working brunch med Dorte havde jeg ikke fået opbygget min nye forretningsdel så hurtigt, som jeg gjorde.

KARINA BAAGØ  //  www.karinabaagoe.dk

Drømmen er en realitet

Dorte har været med i hele processen. Hun har haft og har stadig en kæmpe indflydelse på, at det lykkes så godt, som det gør. 

Dorte har givet os meget mere end overhovedet forventet. Alt er foregået på en så varm og hjertelig måde og med en hulens masse tålmodighed fra Dortes side.

Dorte er fagligt suveræn, yderst kompetent og vi giver hendes vores varmeste anbefalinger.

ANNE METTE KOUSTRUP  //  www.inuacare.com

Ro på og overblik over, hvad jeg skal fokusere på, og hvad jeg skal slippe ...

Når man arbejder som solo-selvstændig, så er der én ting, man mangler mere end noget andet: En sparringspartner.

Og jeg var slet ikke i tvivl om, at det skulle være Dorte.

Hun er super professionel og samtidig den skønneste kvinde, som jeg ville ønske, jeg sad overfor hver dag.

Hun har den der form for energi, som bare skaber ro indeni, når man er i hendes nærvær - og smil om læben. Inden mine mentorsessioner havde jeg 1000 ting i hovedet, var dybt forvirret og frustreret.

Overordnet har jeg haft ET formål og ønske med hver af sessionerne: At få overblik og ro til at kunne holde fokus. Efter en times tid sammen med Dorte, hvor hun roligt og indlevende både lytter til mine frustrationer og udfordringer, men også kommer med brugbar feedback, sparring og forslag, så falder tingene på en eller anden måde bare på plads - og skuldrene falder ned.

Jeg får ro på og overblik over, hvad jeg skal fokusere på, og hvad jeg skal slippe.

GITTE NORLYK  //  www.gittenorlyk.dk

På nul komma fem, så fik vi på få mentor-sessioner bakset det hele sammen. 

Jeg har brugt Dorte Lytje som mentor, da jeg skulle lave min online klub: "Sund med lækkerhed". Jeg er også medlem af Circle, taget alle hende online forløb og var med på Venus Work Camp.

Jeg er bare vild med Dorte, fordi hun hjælper mig i min professionelle udvikling og personligt elsker jeg hendes værdier.

Hun har balancen mellem feminin og maskulin drive og det passer lige til mig og mine business-værdier.

Jeg tror ikke, jeg vidste jeg skulle lave online klubben, da jeg startede med at snakke med Dorte på Skype, men vupti på nul komma fem, så fik vi på få mentor-sessioner bakset det hele sammen. 

NICOLE PUNZI  //  www.nicolepunzi.dk

Det er SÅ fedt. 

Du har i vores samarbejde - trods din mega erfaring med online bizz, salg, forløb, design, strategi osv. formået at blive i kontakten med mig og støtte mig i vores sessioner igennem at møde mig, hvor jeg var. Og du har givet mig i inspiration via din stærke visuelle tilgang og brug af metaforer, som virker så godt for mig.

Det at holde bestyrelsesmøde i min enkeltmandsvirksomhed er og bliver fremad en gamechanger for mig i forhold til at have struktur, følge op og bevare overblik og retning.

Jeg har kort sagt fået mod på igen at arbejde strategisk og målrettet med min egen forretning. På min måde, i det tempo der er muligt ved siden af driften og den grønne tid og ud fra det fundament og mindset, der matcher mig. Men med mega metodisk og visuel inspiration og relationel støtte fra dig. 

LENA BERIT //  www.lenaberit.dk

Mentorsessionerne med Dorte er en helt naturlig del af min løbende forretningsudvikling ...

Jeg har været i mentorforløb hos Dorte, fordi jeg havde brug for vedholdende udvikling af min forretning, så jeg virkelig fik rykket på de ting i min forretning, der var vigtige for mig.

Det er vigtigt for mig, at jeg kan genkende mig selv og mine egne værdier i min forretning, så det ikke blev en kopi af én eller anden fixed måde at gøre tingene på. I den proces har Dorte været genial, fordi hun virkelig formår at sætte sig ind i min forretning og arbejde sammen med mig fra mit udgangspunkt.

I dag booker jeg stadig Dorte til en session i ny og næ, når jeg gerne vil have sparring på et bestemt område i min forretning eller udvikle en ny service. Mentorsessionerne med Dorte er en helt naturlig del af min løbende forretningsudvikling. Du behøver absolut ikke at udvikle din forretning helt alene.

 

CARINA SVENDSEN  //  www.kenddinepenge.dk

Silver

3 sessioner

Før kr. 4495 + moms

Kr 3495 +moms

 • 3 online sessioner á 1 time
 • Straks adgang til booking kalender

Gold

6 sessioner

Kr 7995 +moms

 • 6 online sessioner á 1 time
 • Straks adgang til booking kalender

Platin

10 sessioner

Kr 11995 +moms

 • 10 online sessioner á 1 time 
 • Straks adgang til booking kalender
 • 4 timer kan konverteres til working brunch i Aarhus
 • Kan betales i rater