En mentor: 
En person, som har gået den vej, som du gerne vil gå,
og som stiller sin viden, sit netværk og sin sparring til rådighed.
En dedikeret person, som er lige så interesseret i din succes, som du er.
En støtte, som følger med, følger op og holder fokus.

Min rolle som din mentor er at give dig strategisk sparring på, hvordan du opbygger et online brand, online koncept & bedst sammensætter, markedsfører og sælger dit udvalg af online produkter eller sessioner/workshops.

Jeg giver dig sparring på:

 • Dine idéer eller du kan bede mig om at komme med idéer til nye tiltag og vinkler
 • At lægge en konkret strategi og følge den step by step
 • Overordnet social medie strategi
 • Salg af workshops og/eller online produkter/sessioner
 • Hvilke online produkter, du skal satse på og hvordan du skal pakke dem
 • Valg af prisstruktur 

Gitte Norlyk
 www.gittenorlyk.dk

Jeg valgte at booke Mentor sessioner hos Dorte, fordi jeg bare kunne mærke, at det var dét der skulle til, for at jeg kunne rykke på min business. Det var Dorte, der skulle til :-)

Egentligt havde jeg allerede taget de første store skridt selv efter at have deltaget på både hendes "Blog dig til business"-workshop og "Feminin Busines med Maskulint Drive" online-forløbet. Men når man arbejder som solo-selvstændig, så er der én ting, man mangler mere end noget andet: En sparringspartner.

Og jeg var slet ikke i tvivl om, at det skulle være Dorte.

Hun er super professionel og samtidig den skønneste kvinde, som jeg ville ønske, jeg sad overfor hver dag.

Hun har den der form for energi, som bare skaber ro indeni, når man er i hendes nærvær - og smil om læben. Inden mine mentorsessioner havde jeg 1000 ting i hovedet, var dybt forvirret og frustreret.

Overordnet har jeg haft ET formål og ønske med hver af sessionerne: At få overblik og ro til at kunne holde fokus. Efter en times tid sammen med Dorte, hvor hun roligt og indlevende både lytter til mine frustrationer og udfordringer, men også kommer med brugbar feedback, sparring og forslag, så falder tingene på en eller anden måde bare på plads - og skuldrene falder ned. Jeg får ro på og overblik over, hvad jeg skal fokusere på, og hvad jeg skal slippe.

Der er stor forskel på min arbejdsstruktur før og efter en mentor session.

Når jeg tænker over det, så har jeg det skønneste indre billede og fornemmelse af, at solen altid skinner og himlen er blå, når jeg træder ud af døren, sætter mig i bilen og nyder turen hjem fra en mentorsession.


Nicole Punzi
www.nicolepunzi.dk

Jeg har brugt Dorte Lytje som mentor, da jeg skulle lave min online klub: "Sund med lækkerhed". Jeg er også medlem af Circle, taget alle hende online forløb og var med på Venus Work Camp.

Jeg er bare vild med Dorte, fordi hun hjælper mig i min professionelle udvikling og personligt elsker jeg hendes værdier.

Hun har balancen mellem feminin og maskulin drive og det passer lige til mig og mine business-værdier.

Jeg tror ikke, jeg vidste jeg skulle lave online klubben, da jeg startede med at snakke med Dorte på Skype, men vupti på nul komma fem, så fik vi på få mentor-sessioner bakset det hele sammen. Noget jeg ALDRIG ville have gjort på så kort tid uden hende. Slet ikke. Jeg er teknik-udfordret.

Tror vi talte på Skype 2-3 gange, hvor Dorte gav mig lektier for, som jeg lavede og overholdte. Jeg følte mig set, hørt og støttet. Hun er så varm og nærværende. Dorte heppede på mig imens, så jeg fik sat rumpen i sædet og udviklet mit første online produkt på nul komma fem bare ved at tale med Dorte. 

Dorte har den rigtige viden, kærlighed og professionalisme i mine øjne. Jeg føler mig tryg, når hun siger hendes mening, da jeg ved hun følger hendes kunder, så godt hun nu kan, så det er ikke bare en engangsforestilling. Det er et fremtidigt business-bånd hun skaber og på den mest varme og støttende måde.

Jeg forstår Dorte's sprog. Hun er ikke nørdet og det gør jeg tænker:” Okay så kan jeg også”.

Hun er "the real Go-Giver" og min KARMA-dronning. Os selvstændige burde give os selv muligheden mere for vækst ved at bruge en mentor et par gange om året. Det får ens indtjening og motivation til at stige på den rare måde. God reminder til mig selv. Åben flere mentorsessioner op! GRAZIE.


Malene Hansen
www.learn2live.dk

Da jeg åbnede dørene til min business “Learn2live”, stødte jeg på Dortes "Blog dig til business", som gjorde at jeg fik styr på alle de grundlæggende ting ved at blogge, lave lækker grafik, lave e-bøger og i det hele taget begå sig på nettet med sin business.

Efter at have oplevet hvor grundigt et kursus ”Blog dig til business” var og hvor meget lækkert og brugbart materiale jeg havde fået ud af kurset, var jeg ikke sen til at springe på Dortes "Feminin Business med Maskulint Drive".

Igen blev jeg overvældet af Dortes brugbare materiale, behagelige måde at undervise på og hendes ægte energi og passion omkring at hjælpe andre videre i deres business. 

Jeg anbefaler Dorte til alle, der er klar til at have en professionel mentor som kan give dem et kærligt og kompetent skub til at komme videre i deres business.


Pia Høyer   www.powerflowerstudio.dk

Jeg er ovenud begejstret for min working brunch med Dorte Lytje. Jeg ankom med hovedet fuld af tanker og ideer og det var SUPER værdifuldt for mig med 1:1 sparring fra en person som jeg med det samme havde tillid til. Vores brunch var både sjov og hyggelig, jeg fik bl.a. overskredet en grænse med at ta' selfies - men vigtigst af alt var naturligvis at jeg fik lige præcis de små skub, jeg havde brug for, for at udvikle min business.

Dorte er skarp til at tune ind niveau og behov for feedback. Er det noget jeg vil gøre igen? Helt bestemt. Working Brunch med Dorte er den perfekte måde at starte et nyt år, et nyt projekt eller få ny energi, hvis du er kørt lidt træt i din solo business. 

Mit møde med Dorte satte gang i en bølge af nye projekter; jeg fik revideret min hjemmeside, både tekster og billeder, jeg fik koordineret min brug af sociale medier og gang i Instagram, og størst af alt, så fik jeg gang i min medlemsklub. 

Så hvis du overvejer, kan jeg kun sige - gør det!


anne Mette Koustrup   ww.inuacare.com

Jeg lærte Dorte at kende via hendes online forløb "Feminin Business med Maskulint Drive" samt "Blog dig til business". 

- Forløb som i den grad hjalp mig både fagligt, mentalt og psykisk i mit erhverv som selvstændig, men som også motiverede mig til at turde mere end at drømme om fremtiden, og det som jeg allerhelst vil.

Drømmen er en realitet.

Dorte har været med i hele processen. Hun har haft og har stadig en kæmpe indflydelse på, at det lykkes så godt, som det gør. 

Dorte har givet os meget mere end overhovedet forventet. Alt er foregået på en så varm og hjertelig måde og med en hulens masse tålmodighed fra Dortes side.

Dorte er fagligt suveræn, yderst kompetent og vi giver hendes vores varmeste anbefalinger.


Karina Baagø 
www.karinabaagoe.dk

Jeg havde lavet et ret stort skifte i min forretning og havde brug for hjælp til både at finde retning og fokus i mit arbejde og til at kickstarte min energi igen. Dorte viste empati for min forretning og vejlede med respekt, ansvar og ærlighed.

Jeg fik rigtig god sparring, svar på de spørgsmål, jeg havde gået med og et kærligt spark til at fortsætte. Uden working brunch med Dorte havde jeg ikke fået opbygget min nye forretningsdel så hurtigt, som jeg gjorde.


Gitte & Trine   www.kreativlivsstil.dk

Vi ankom med forventningens glæde og en masse bolde i luften vi trængte til at få arrangeret. Vi gik med følelsen af at være afklarede, have en klar vision og redskaber til at kunne komme på rette vej igen.

Hvis du er gået lidt i stå eller røget lidt af sporet, så er en working brunch en virkelig god måde at komme videre på. Og så er det enormt hyggeligt og trygt at være i så gode hænder som Dortes. Et kærligt spark i røven, der også giver en lyst til at drage mere forkælelse ind i egen business.Mette Lilliendahl   ww.odense-sundhedshus.dk

Mit mentorforløb hos Dorte startede med en strategidag.

Den gav mig så meget, at det eneste rigtige for mig og min business var at forsætte i et mentorforløb.

I mit mentorforløb vi fokus på to ting: Mit onlinekursus og reel udvikling af min business.

En udvikling, jeg manglede hjælp og sparring til, så jeg kunne tiltrække flere læsere på mit nyhedsbrev, finde min 'tone of voice', få mere struktur på mine sociale medier + få flere klienter.

Jeg beskrev det selv, som at jeg manglede hjælp til at finde den sti, jeg skulle bevæge mig på, så jeg fik taget alle de rigtige steps, til at få opbygget et stærkt fundament for min forretning. 

Dorte har ført mig ind på den rigtige sti, som jeg skal følge og arbejde mig fremad på.

Hun har hjulpet mig med så mange ting, og sat så mange tanker i gang hos mig, at jeg på intet tidspunkt i tvivl om, hvad jeg skal gøre, for at få den udvikling i min forretning, som jeg gerne vil have. Derudover har mit forløb hos Dorte rykket min forretning i en retning og i et tempo, som jeg på ingen måde havde turde drømme om.

Jeg er så taknemmelig for at have mødt Dorte, og at have fået hendes hjælp har været en kæmpe gave, både for min forretning og for mig personligt. Hendes energi og personlighed er så smittende, at man ikke kan andet end at holde af hende.Marlou Mourad
www.susannedyhr.com

Inden jeg skulle mødes med Dorte havde jeg en følelse af kaos og manglende overblik. Ideerne var mange, men det var uoverskueligt og jeg følte mig usikker på den kommende tid og min strategi.

Efter vores working brunch følte jeg mig lettet og klar. Jeg gik derfra med en strategi for mit kommende forløb, og en masse ideer til kampagnen. Dorte hjalp mig for eksempel med at finde gamle skatte i det materiale jeg allerede havde, som der kunne bruges som bonusser under min kommende kampagne. Det var rart at få sorteret i ideerne og blive helt skarp på mit fokus de kommende måneder.

Jeg har allerede anbefalet Dortes working brunches til andre. Det er en kæmpe hjælp at få 1:1 sparring. At der tages udgangspunkt i din person og din forretning. Føler du at du sidder fast, mangler overblikket eller er usikker på din strategi er det et fantastisk startskud at at mødes med Dorte. Dorte er meget erfaren når det kommer til online marketing og hun øser ud af hendes viden. Hun er dybt professionel, men også et skønt og behageligt menneske. Du føler dig tryg og set i hendes sparring. Så jeg kan kun varmt anbefale hendes working brunches. (og alle andre ydelser)


Working Brunch

4 timerS 1:1 strategi session på Café Opera i Aarhus C


Vi har 4 timer sammen, hvor vi spiser brunch og lægger strategi for din business. De 4 timer giver os en unik mulighed for at få det komplette overblik, så jeg kan komme med mine input til vision og strategi for din virksomhed, samt at tale om de ting, som indtil nu har forhindret dig i at nå i mål.


Café Opera ligger i samme bygning som Aarhus Banegård og Bruuns Galleri, hvor der også er parkeringskælder, så det er nemt at komme til, både med bus, tog og bil.


Din brunch, kaffe og drikkevarer er inkl i prisen.


Working brunch

4 timers strategi session inkl. brunch på Café Opera

Kr. 4995+ moms

TILBUDSPRIS

Kr. 3995

/+ moms

/+ moms

 • 4 timers working brunch = 4 timers strategi session.
 • Brunch, juice og kaffe er selvfølgelig inkl i prisen.
 • Begrænset antal. 

Mentor forløb

6 online mentor sessioner á 1 time via Facetime/telefon


Kr. 7995

/+ moms

 • 6 sessioner á 1 time via telefon/Facetime
 • Mulighed for at betale i rater