Hvad er en mentor?
En mentor er en person, som har gået den vej, som du gerne vil gå, 
og som stiller sin viden, sit netværk og sin sparring til rådighed.
En dedikeret person, som er lige så interesseret i din succes, som du er. 
En støtte, som følger med, følger op og holder fokus.

Jeg har arbejdet som coach og mentor siden 2011. Lige inden da var jeg fuldtids lifecoach og terapeut med speciale i parforhold og krise. Mit liv som iværksætter startede dog helt tilbage, da jeg var kun 23 år gammel og jeg har derfor erfaring indenfor mange brancher – herunder ledelse – og ikke mindst; det personlige lederskab.

Min egen business er bygget op omkring online medlemsklub og online produkter. Jeg har dog aldrig haft lyst til at slippe 1:1 kontakten med mine kunder, så igennem årene har jeg altid afholdt sessioner.

Jeg laver business ud fra mine livsværdier FRIHED, FAMILIE og AUTENTICITET. Det betyder i praksis at jeg arbejder og kommunikerer åbent, ærligt og tydeligt. Værdierne FRIHED OG FAMILIE handler mere om, hvordan jeg tilrettelægger min tid, så jeg har en følelse af frihed og så jeg har tid til min famile.

Customers served! 0 Mentor sessioner
Min rolle som mentor er at hjælpe dig med
opbygning af en sund og stabil business, 
som både giver dig penge på kontoen og ro i maven.
 
Jeg tror på, at den business som overlever længst, er den,
som er opbygget på – og er i overensstemmelse med – dine livsværdier.

Jeg har allerede hjulpet hundrevis af selvstændige med:

 • Definition af målgruppe og niche.
 • Afklaring af værdier
 • Synlighed og kundetiltrækning på sociale medier.
 • Strategi for markedsføring og salg.
 • Den røde tråd i din virksomhed og hvordan du brander den.
 • Salg via hjemmeside, nyhedsbreve og sociale medier.
 • Afklaring af idealkunde og kunderejse.
 • Opbygning af et stærkt, autentisk brand.
 • Opbygning og salg af online workshops og/eller gruppeforløb.
 • Opbygning af produktpalette.
 • Opstart og drift af medlemsklub (jeg har drevet medlemsklub siden 2014).
 • Dit personlige lederskab, stress og trivsel.

*NYHED* 

VIP MENTOR FORLØB

VÆLG Mellem 3 INTENSIVE OG EKSKLUSIVE mentor forløb


Få en fast mentor med på rejsen til næste niveau i din business.


Vi starter med en working brunch og laver en Masterplan for dit forløb. Vi tilrettelægger derefter dit forløb med 2 timers power sessions med øvelser og efterfølgende mentor sessioner med opgaver, opfølgning og feedback.


Vælg mellem de 3 mentor forløb:

 • START UP
 • AMBITION
 • NEW PATH

WORKING BRUNCH

Vi har 4 timer sammen, hvor vi spiser brunch og lægger strategi for din business. De 4 timer giver os en unik mulighed for at få det komplette overblik, så jeg kan komme med mine input til vision og strategi for din virksomhed, samt at tale om de ting, som indtil nu har forhindret dig i at nå i mål.


Vi mødes på Elfe i Risskov eller Café Opera lige ved Aarhus Banegård. Det er nemt at komme til, både med bus, tog og bil.

 • Inkl worksheet til forberedelse
 • Inkl brunch, kaffe/the og juice

Kr. 5495 + moms


MENTOR session

1 times online mentor sessionVi mødes online på Facetime. Sessionen kan omhandle alt lige fra

feedback på strategi, salgssider, mailkampagner el lign, men også coaching på workflow, mindset og lign.

 • 1 online session á 1 time
 • Worksheet til forberedelse mellem hver session

Kr. 1695 + moms

MENTOR klippekort

6 x 1 times online mentorsessionerVi mødes online 6 gange via Facetime. Timerne kan fordeles som du ønsker det henover 12 måneder. 

Du kan også bruge disse klip som mailsessioner, hvis du f.eks. har brug for feedback på hjemmeside, salgssider, mailkampagner el lign. 

 • 6 online sessioner á 1 time
 • Worksheet til forberedelse mellem hver session

Kr. 7995 + moms


Tidligere kunder har sagt ...

Lena Berit   www.lenaberit.dk

Pt. sidder jeg og læser min noter efter mit bestyrelsesmøde samt opfølgning og det er for vildt.

Altså det er som om flere dele af mig taler sammen, er ærlige, stiller krav og beder om retning. Det er syret, fedt og inspirerende på en gang. Selv min salgschef er glad og har lige fået anerkendelse, da der er sket en masse de sidste uger. Jeg har nu venteliste, har taget stilling til hvor meget rød og gul jeg vil have 

Det er SÅ fedt. 

Du har i vores samarbejde - trods din mega erfaring med online bizz, salg, forløb, design, strategi osv. formået at blive i kontakten med mig og støtte mig i vores sessioner igennem at møde mig, hvor jeg var. Og du har givet mig i inspiration via din stærke visuelle tilgang og brug af metaforer, som virker så godt for mig.

Det at holde bestyrelsesmøde i min enkeltmandsvirksomhed er og bliver fremad en gamechanger for mig i forhold til at have struktur, følge op og bevare overblik og retning.

Jeg har kort sagt fået mod på igen at arbejde strategisk og målrettet med min egen forretning. På min måde, i det tempo der er muligt ved siden af driften og den grønne tid og ud fra det fundament og mindset, der matcher mig. Men med mega metodisk og visuel inspiration og relationel støtte fra dig. 
Mette Lilliendahl   ww.odense-sundhedshus.dk

Mit mentorforløb hos Dorte startede med en strategidag.

Den gav mig så meget, at det eneste rigtige for mig og min business var at forsætte i et mentorforløb.

I mit mentorforløb vi fokus på to ting: Mit onlinekursus og reel udvikling af min business.

En udvikling, jeg manglede hjælp og sparring til, så jeg kunne tiltrække flere læsere på mit nyhedsbrev, finde min 'tone of voice', få mere struktur på mine sociale medier + få flere klienter.

Jeg beskrev det selv, som at jeg manglede hjælp til at finde den sti, jeg skulle bevæge mig på, så jeg fik taget alle de rigtige steps, til at få opbygget et stærkt fundament for min forretning. 

Dorte har ført mig ind på den rigtige sti, som jeg skal følge og arbejde mig fremad på.

Hun har hjulpet mig med så mange ting, og sat så mange tanker i gang hos mig, at jeg på intet tidspunkt i tvivl om, hvad jeg skal gøre, for at få den udvikling i min forretning, som jeg gerne vil have. Derudover har mit forløb hos Dorte rykket min forretning i en retning og i et tempo, som jeg på ingen måde havde turde drømme om.

Jeg er så taknemmelig for at have mødt Dorte, og at have fået hendes hjælp har været en kæmpe gave, både for min forretning og for mig personligt. Hendes energi og personlighed er så smittende, at man ikke kan andet end at holde af hende.Marlou Mourad
www.ansigtsyogaonline.com

Inden jeg skulle mødes med Dorte havde jeg en følelse af kaos og manglende overblik. Ideerne var mange, men det var uoverskueligt og jeg følte mig usikker på den kommende tid og min strategi.

Efter vores working brunch følte jeg mig lettet og klar. Jeg gik derfra med en strategi for mit kommende forløb, og en masse ideer til kampagnen. Dorte hjalp mig for eksempel med at finde gamle skatte i det materiale jeg allerede havde, som der kunne bruges som bonusser under min kommende kampagne. Det var rart at få sorteret i ideerne og blive helt skarp på mit fokus de kommende måneder.

Jeg har allerede anbefalet Dortes working brunches til andre. Det er en kæmpe hjælp at få 1:1 sparring. At der tages udgangspunkt i din person og din forretning. Føler du at du sidder fast, mangler overblikket eller er usikker på din strategi er det et fantastisk startskud at at mødes med Dorte. Dorte er meget erfaren når det kommer til online marketing og hun øser ud af hendes viden. Hun er dybt professionel, men også et skønt og behageligt menneske. Du føler dig tryg og set i hendes sparring. Så jeg kan kun varmt anbefale hendes working brunches. (og alle andre ydelser)


Pia Høyer   www.sansefuldepauser.dk

Jeg er ovenud begejstret for min working brunch med Dorte Lytje. Jeg ankom med hovedet fuld af tanker og ideer og det var SUPER værdifuldt for mig med 1:1 sparring fra en person som jeg med det samme havde tillid til. Vores brunch var både sjov og hyggelig, jeg fik bl.a. overskredet en grænse med at ta' selfies - men vigtigst af alt var naturligvis at jeg fik lige præcis de små skub, jeg havde brug for, for at udvikle min business.

Dorte er skarp til at tune ind niveau og behov for feedback. Er det noget jeg vil gøre igen? Helt bestemt. Working Brunch med Dorte er den perfekte måde at starte et nyt år, et nyt projekt eller få ny energi, hvis du er kørt lidt træt i din solo business. 

Mit møde med Dorte satte gang i en bølge af nye projekter; jeg fik revideret min hjemmeside, både tekster og billeder, jeg fik koordineret min brug af sociale medier og gang i Instagram, og størst af alt, så fik jeg gang i min medlemsklub. 

Så hvis du overvejer, kan jeg kun sige - gør det!


anne Mette Koustrup   ww.inuacare.com

Jeg lærte Dorte at kende via hendes online forløb "Feminin Business med Maskulint Drive" samt "Blog dig til business". 

- Forløb som i den grad hjalp mig både fagligt, mentalt og psykisk i mit erhverv som selvstændig, men som også motiverede mig til at turde mere end at drømme om fremtiden, og det som jeg allerhelst vil.

Drømmen er en realitet.

Dorte har været med i hele processen. Hun har haft og har stadig en kæmpe indflydelse på, at det lykkes så godt, som det gør. 

Dorte har givet os meget mere end overhovedet forventet. Alt er foregået på en så varm og hjertelig måde og med en hulens masse tålmodighed fra Dortes side.

Dorte er fagligt suveræn, yderst kompetent og vi giver hendes vores varmeste anbefalinger.


Karina Baagø 
www.karinabaagoe.dk

Jeg havde lavet et ret stort skifte i min forretning og havde brug for hjælp til både at finde retning og fokus i mit arbejde og til at kickstarte min energi igen. Dorte viste empati for min forretning og vejlede med respekt, ansvar og ærlighed.

Jeg fik rigtig god sparring, svar på de spørgsmål, jeg havde gået med og et kærligt spark til at fortsætte. Uden working brunch med Dorte havde jeg ikke fået opbygget min nye forretningsdel så hurtigt, som jeg gjorde.


Gitte Norlyk
 www.gittenorlyk.dk

Jeg valgte at booke Mentor sessioner hos Dorte, fordi jeg bare kunne mærke, at det var dét der skulle til, for at jeg kunne rykke på min business. Det var Dorte, der skulle til :-)

Egentligt havde jeg allerede taget de første store skridt selv efter at have deltaget på både hendes "Blog dig til business"-workshop og "Feminin Busines med Maskulint Drive" online-forløbet. Men når man arbejder som solo-selvstændig, så er der én ting, man mangler mere end noget andet: En sparringspartner.

Og jeg var slet ikke i tvivl om, at det skulle være Dorte.

Hun er super professionel og samtidig den skønneste kvinde, som jeg ville ønske, jeg sad overfor hver dag.

Hun har den der form for energi, som bare skaber ro indeni, når man er i hendes nærvær - og smil om læben. Inden mine mentorsessioner havde jeg 1000 ting i hovedet, var dybt forvirret og frustreret.

Overordnet har jeg haft ET formål og ønske med hver af sessionerne: At få overblik og ro til at kunne holde fokus. Efter en times tid sammen med Dorte, hvor hun roligt og indlevende både lytter til mine frustrationer og udfordringer, men også kommer med brugbar feedback, sparring og forslag, så falder tingene på en eller anden måde bare på plads - og skuldrene falder ned. Jeg får ro på og overblik over, hvad jeg skal fokusere på, og hvad jeg skal slippe.

Der er stor forskel på min arbejdsstruktur før og efter en mentor session.

Når jeg tænker over det, så har jeg det skønneste indre billede og fornemmelse af, at solen altid skinner og himlen er blå, når jeg træder ud af døren, sætter mig i bilen og nyder turen hjem fra en mentorsession.


Nicole Punzi
www.nicolepunzi.dk

Jeg har brugt Dorte Lytje som mentor, da jeg skulle lave min online klub: "Sund med lækkerhed". Jeg er også medlem af Circle, taget alle hende online forløb og var med på Venus Work Camp.

Jeg er bare vild med Dorte, fordi hun hjælper mig i min professionelle udvikling og personligt elsker jeg hendes værdier.

Hun har balancen mellem feminin og maskulin drive og det passer lige til mig og mine business-værdier.

Jeg tror ikke, jeg vidste jeg skulle lave online klubben, da jeg startede med at snakke med Dorte på Skype, men vupti på nul komma fem, så fik vi på få mentor-sessioner bakset det hele sammen. Noget jeg ALDRIG ville have gjort på så kort tid uden hende. Slet ikke. Jeg er teknik-udfordret.

Tror vi talte på Skype 2-3 gange, hvor Dorte gav mig lektier for, som jeg lavede og overholdte. Jeg følte mig set, hørt og støttet. Hun er så varm og nærværende. Dorte heppede på mig imens, så jeg fik sat rumpen i sædet og udviklet mit første online produkt på nul komma fem bare ved at tale med Dorte. 

Dorte har den rigtige viden, kærlighed og professionalisme i mine øjne. Jeg føler mig tryg, når hun siger hendes mening, da jeg ved hun følger hendes kunder, så godt hun nu kan, så det er ikke bare en engangsforestilling. Det er et fremtidigt business-bånd hun skaber og på den mest varme og støttende måde.

Jeg forstår Dorte's sprog. Hun er ikke nørdet og det gør jeg tænker:” Okay så kan jeg også”.

 Hun er "the real Go-Giver" og min KARMA-dronning. Os selvstændige burde give os selv muligheden mere for vækst ved at bruge en mentor et par gange om året. Det får ens indtjening og motivation til at stige på den rare måde. 


Carina Svendsen
www.kenddinepenge.dk

Jeg har været i mentorforløb hos Dorte, fordi jeg havde brug for vedholdende udvikling af min forretning, så jeg virkelig fik rykket på de ting i min forretning, der var vigtige for mig.

 

Det er vigtigt for mig, at jeg kan genkende mig selv og mine egne værdier i min forretning, så det ikke blev en kopi af én eller anden fixed måde at gøre tingene på. I den proces har Dorte været genial, fordi hun virkelig formår at sætte sig ind i min forretning og arbejde sammen med mig fra mit udgangspunkt.

I dag booker jeg stadig Dorte til en session i ny og næ, når jeg gerne vil have sparring på et bestemt område i min forretning eller udvikle en ny service. Mentorsessionerne med Dorte er en helt naturlig del af min løbende forretningsudvikling. Du behøver absolut ikke at udvikle din forretning helt alene.