VENUS WORK CAMP

Frihed, fokus og fordybelse

11. - 15. september 2023

I en travl hverdag som selvstændig, kan det være svært at sætte tid af til at få samling på alle de nye idéer og store tanker. Den ene dag tager den anden, og igen og igen må man konstatere at dét projekt, som måske skal danne rammen om din fremtidige omsætning, udskydes påny.

På Venus Work Camp får du realiseret dit projekt, og forkælet din business med et retreat, så dit projekt fødes i de rette rammer.  Du får afsat afgrænset tid til fokus og fordybelse i de smukke rammer i Gl. Skagen på det femstjernede Ruths Hotel

Sammen med en lukket skare af deltagere, som ligesom du prioriterer luksus, fokus og fordybelse højt, får du ny inspiration, sparring, netværk og tid til at refleksion imellem arbejdstimerne, som du kan bruge i vores fælles workspace - eller på dit helt eget frirum på eneværelse.

Tanken om at tage afsted på work away, er sikkert ikke ny for dig?

Mange går med drømmen om at komme afsted fra hverdagens forstyrrelser og forventninger, men af mange årsager bliver drømmen ikke til virkelighed.

Tanken om at sidde alene i et sommerhus er ikke super tiltalende, og det kan være svært at samle en flok ligesindede, som har samme behov for at komme afsted for at arbejde. Hvis man er afsted i sommerhus, går meget af tiden og planlægningen desuden op i at købe og koordinere mad og indkøb. Alt dette har vi klaret for dig på Venus Work Camp, som har fuld forplejning. Rengøring og koordinering skal du naturligvis heller ikke tage dig af.

På Venus Work Camp har du ingen forpligtelser!

Det eneste du skal fokusere på, er dit projekt og at nyde opholdet imellem arbejdstimerne, som du bruger på dit projekt!Opholdet inkluderer 5 dage fra mandag  11. - 15. september 2023

 • Ophold på eneværelse, så du har ro til at arbejde på dit projekt.
 • Adgang til spa.
 • 4 x Morgenmad på Ruths Brasserie.
 • 5 x frokost (ikke inkl. drikkevarer).
 • 4 x aftensmad på Ruths Hotel (ikke inkl. drikkevarer)
 • Tilvælg evt 1 x mentor session med Dorte Lytje og 1 x coaching med Ann Fredborg

Du skal have optimal tid og ro til det, og derfor får du enkeltværelse, som du kan trække dig tilbage til, når du trænger til det.

Sådan forløber dagene på Venus Work Camp ...

Du har hele dagen til at arbejde på dit eget projekt. Her er et forslag til, hvordan du kan bruge dagene.

Morgen:

Dig-tid. Morgenmad. Du kan enten vælge at spise på værelset (morgenmad på værelset kan tilkøbes, det er ikke inkl. i prisen) eller mødes med de andre deltagere i hotellets morgenmadsrestaurant (inkl i prisen)

Du har eneværelse, og kan stå op og gå en tur, meditere, eller måske besøge spa'en før eller efter morgenmaden.

Formiddag:

Hver formiddag er der Kick off i Tjærehuset. Vi samler op på dagen igår og sætter mål for dagen i dag (frivilligt).

Hver dag har vi Tjærehuset, som er vores fælles workspace, til fri afbenyttelse hele dagen. Det er frivilligt om du vil deltage, eller hellere du vil blive på dit værelse og arbejde på dit projekt. 

Frokost:

Vi samles til en lækker frokost i brasseriet på Ruths Hotel (hvis det er muligt ift Corona restriktioner. Hvis ikke, så får du mulighed for at få maden leveret på værelset).

Siesta:

Nap en lur. Gå en tur. Lad dagen falde på plads.

Eftermiddag:

Arbejd videre på dit medbragte projekt, så du når det mål, som du har sat dig for. Få evt. sparring hos Dorte eller Ann, hvis du er gået i stå eller mangler inspiration.

Hver dag byder Ruths Hotel på lækker kaffe og kage i Tjærehuset, så du kan gå over og hente, hvis du har lyst. 

Gå en tur inden aftensmaden. Tag ind til Skagen, ud til 'Konge Villaen', Grenen eller slap af på dit værelse eller book en spa-behandling.

Aften:

Hver aften spiser vi lækker middag sammen i Ruths Brasserie. Vi får netværket og sludret både privat og business hen over maden – selvfølgelig i det omfang du er tryg ved. Måske vil du et smut ned til solnedgangspladsen og se den smukke solnedgang bagefter, som en skøn afslutning på dagen?

Følg flowet ...

Skift mellem at arbejde struktureret fra dit eget værelse - eller gå ned i vores fælles work space i "Tjærehuset" og kom til bunds i dine opgaver.

Lad tankerne falde på plads på en gå-tur ved vandet, eller søg inspiration i de smukke rammer, som Gammel Skagen tilbyder.  

Vi mødes til alle måltider og har spændende, interessante samtaler og dén networking er guld værd. 

Dine værtinder på Venus Work Camp, Ann og Dorte

- Venus Work Camp er noget helt specielt - også for os!

"Som dine værtinder er det vores fornemmeste opgave at skabe en optimal ramme berigende netværkskontakter og en tryg base for at udfolde dit projekt. - Hvis det går ligesom sidste gang, så skabes der en helt unik, dyb 'connection' iblandt deltagerne, som vi ikke hidtil har oplevet på andre kurser eller ophold."

Dorte Lytje, Feminin Business Mentor, NLP-terapeut og forfatter.

Arbejder til daglig med forretnings-udvikling.
Underviser online i blogging og Feminin Business Strategi, Professionelt Selvværd, Personlig Branding, Online workshops etc.

Ann Fredborg, Chefplejerske på AUH og psykoterapeut 

Arbejder med stress, supervision og formidling, hvor hun lærer folk at stå frem og komme ud over scenekanten. Jeg kan på det varmeste anbefale en Venus Work Camp. Jeg tog afsted for at fordybe mig i at skrive på min bog, men fik så meget mere med derfra. Udover skønne lækre omgivelser på Hotel Ruths med Skagens fantastiske natur llge uden for, så fik jeg også 2 nærværende facilitatorer og et netværk af passionerede støttende meddeltagere. 

Jeg havde tiden til fordybelse, væk fra hverdagens forstyrrelser og tid til at mærke efter. Det skabte præcis det flow jeg havde brug for i min skriveproces. Jeg skal klart afsted igen.


Helle Svensson
www.hellesvensson.dk


Ankom med træthed og stress forlod venus med lavere puls, men noget overvældet over de andres reaktion på min passion.

Netværket
Samværet med de andre
Naturen
Eneværelset
Sessionen med Ann/Dorte
Morgen kick-off

I løbet af de 5 dage bliver jeg nærmest helt nulstillet stress-mæssigt


Kirsten Stokholm
www.kirkebillen.dk


Hvis du har brug for et særligt fokus i din forretning, så kan jeg varmt anbefale Venus Work Camp. At du samtidig møder andre kvinder, som har været klar på at investere i dem selv og deres forretning er blot en ekstra (men ikke ubetydelig) bonus, da det giver nogle særligt konstruktive samtaler undervejs.

Sessionerne med Ann og Dorte er en genial kombination, fordi det kan betyde noget ganske særligt for din forretning af bliver set udfra af nogle med et åbent sind, og uden de vanlige (ofte - desværre) danske begrænsninger, som vi kan komme til at mærke, hvis vi virkelig har en mission om at komme ud i verden med vores budskab.


Carina Svendsen 
www.kenddinepenge.dk

Spørgsmål og svar:

Kan man deltage, selvom man ikke har deltaget på kurser hos jer før?

 • Ja, det kan man sagtens! Vi glæder os til at lære dig og din business at kende!

Må man markedsføre sine egne produkter til de andre?

 • Når vi tager fra Skagen, sørger vi for at netværke, så ALLE er klar over hvad ALLE laver! Vi vil skabe så dybe connections, at vi vil stå stærkt i hinandens netværk, når vi fremover skal anbefale nogen i hinandens brancher.
 • Alle som er med på Venus Work Camp får mulighed for at komme indhold i den Goodie Bag, der venter alle deltagere. På den måde får du introduceret din business for de andre, hvis du har lyst.

Hvad er typisk årsagen til at folk melder sig til?

 • Ofte er det fordi man ønsker at arbejde på et specifikt projekt, eller noget af det, man aldrig ellers når, men som man godt ved ville være en god investering at tage tid ud til.
 • Der er også flere, som har brug for en timeout for at mærke godt efter, hvad næste skridt skal være, og hvilken retning man skal gå. Venus er perfekt til at få ro og sparring til at tænke store tanker og lande dem igen.
 • Vi ved også at nogle ser det som en investering i at alle os på Venus Work Camp, kender til hinandens brand og produkter, når vi er taget hjem.

Hvilken type projekt kan jeg tage med? Hvad har de andre med?

 • Skriv de webtekster, du aldrig får skrevet.
 • Få skrevet seo/blog-indlæg til et halvt år frem.
 • Start med at skrive på den bog, du drømmer om.
 • Lav en stor opgave færdig - fondsansøgninger og lign.
 • Finpuds dit manus på den workshop du tidligere har afholdt eller skal udvikle.
 • Træf de store forretningsbeslutninger, afklar dine mål, din retning og din niche.

Hvornår starter og slutter Venus Work Camp?

 • Vi starter mandag kl. 12.
 • Vi slutter fredag kl. 13 (vi slutter med en frokost, så man kan evt køre kl. 12, hvis man gerne vil tidligere hjem).

- Networking af den slags, som mænd i særdeleshed er god til, når de tager til Sydafrika på Safari eller Golf-tur til Dubai. Det kan have enormt stor værdi i sig selv, at de rette netværkskontakter, kender til dit produkt! Venus er ikke kun en investering i dit projekt, det er en investering i dig, som leder, og en måde at fejre at du er selvstændig på!


Hvis du har brug for fordybelse til et bestemt projekt i din business, så er er Venus Work Camp et must.

Venus Work Camp er et must for dig, der er træt af at knokle i din forretning og i stedet gerne vil arbejde på en nydelsesrig måde.

Opholdet har gjort en kæmpe forskel for mig!

Wauv!


Rikke Mors 
www.commonsense.dk


Venus Work Camp er for mig den tid på året, hvor tankerne for alvor samles og får nyt liv. 

Det er guld værd med Dorte og

Ann´s sparring, og nærværet med de andre deltagere

sætter prikken over i´et. 


Ønsker du ro, nærvær, sparring og top-forkælelse, så er

Venus Work Camp absolut anbefalelsesværdigt!


Anja damgaard LindLind 
www.socialmediabyheart.dk


Et udviklende, inspirerende og motiverende forløb med 2 kompetente, utroligt dygtige undervisere som med deres omsorg og erfaring bevirker, at jeg ikke kun fik hvad jeg kom for, men utroligt meget mere og i bund og grund vigtige for min og min virksomheds fremtid.


Mette Koustrup Nielsen 
www.inuacare.dk


-Forestil dig at vågne op, helt alene, ingen madpakker og tasker der skal pakkes. Kaffe og lækker morgenmad fylder depoterne op inden fordybelse i det du brænder aller mest for - ingen forstyrrelser, men inspiration fra andre kvinder, som præcis som dig selv, arbejder med deres drøm. Energien fra de andre smitter og ideerne får frit spil. Vi inspireres og inspirerer - og guides med lethed gennem de forhindringer der for den enkelte kan virke store, men som for dem som står på sidelinjen måske virker mindre. Når trangen melder sig, smutter jeg en tur til havet og laden vinden blæse tanker væk. Jeg går træt og mæt i seng om aftenen og næste dag starter det hele forfra. Sådan en uge med flow, netværk, input fra skønne kvinder og kvantespring i min hjerte business glæder jeg mig helt vildt til. - Hilsen Pia Høyer, deltager på Venus Work Camp 2020

Forestil dig, hvordan din business ville se ud, hvis du rent faktisk fik realiseret netop dét projekt, du drømmer om, men hele tiden udskyder ...  Det kan være MANGE penge værd – endelig – at få sat handling på!

3 replies

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] For en uge siden kom Ann, jeg og 11 kursister hjem fra Venus Work Camp. […]

 2. […] Det er min gave til mig selv. 4 dage på Ruths Hotel i Skagen med en flok kvindelige iværksættere, en business coach, og ro til at networke og arbejde på egne projekter. Jeg regner med, at komme hjem med nyt drive, jeg har virkelig ikke haft overskuddet til at lægge det arbejde i Teklas Køkken, som jeg gerne vil. Heldigvis ser min arbejdsplan ved Dantaxi ud, som jeg gerne vil fra oktober og frem. Og allerede det har givet ro og fornyet energi. Men de her dage med fuldt fokus og fri adgang til spaområdet, giver mig muligheden for, at få de haltende projekter tilbage på sporet. Jeg glæder mig rigtigt meget til at deltage i Venus Work Camp. […]

Comments are closed.