Igen i år er SUMMER SCHOOL skabt til lyden af studentervogne med soundbox og båthorn. Jeg elsker simpelthen denne her tid, hvor studenternes glæde fylder sommeren ud.

I denne uge har jeg haft et par dage alene hjemme i lejligheden inden jeg går på ferie, så jeg har haft et skønt arbejdsflow om dagen – og venindetid med rosé på den nye altan om aftenen. Det har været virkelig dejligt, selvom jeg savner både ungerne og Morten.

Om ikke så længe vender Morten snuden hjemad, og så er det ham, der går i arbejdsmode i lejligheden.

Han skriver lige nu på 5’eren til deres populære MANUS ALBINO Krimiserie. Det er så spændende at være vidne til hans skriveproces, nu efter vi er flyttet sammen. Tænk, at der bliver skabt en bestseller her på adressen! Jeg er SÅ stolt!

Der er mange, der har læst de 4 første bøger i serien, som venter spændt på denne 5’er. Det samme gør jeg – jeg lyttede til bøgerne sidste sommer, og nu er jeg bare endnu mere imponeret over det mesterværk, som jeg synes de har skabt! Det er virkelig nogle vilde bøger! Jeg forstår godt anmeldelserne!

Du kan læse mere om Morten & Sørens nye bog her og du kan finde serien på Mobifo her.

De har også en venteliste til 5’ren, som du finder her, hvis du er iblandt dem, der venter på den.

Nå – men det var slet ikke det, det skulle handle om! Tilbage til Summer School.

Summer School er åben frem til 31. august 2022

Summer School 2022 (700 × 300 px)

PÅ SUMMER SCHOOL FÅR DU:
💻 Videos med tips til dit arbejdsflow og work-life-balance.
📝 Workbook “Sommer Manifest – halvårs status”
📱 Sommer screencovers til din telefon, som får dig til at slappe af og være til stede i din ferie.
💆🏼‍♀️Du skal på intet tidspunkt gøre noget, som ikke passer ind i DIT sommerprogram.

Husk også at downloade de skønne SOMMER SCREENCOVERS.

De gør en større forskel, end du måske lige tænker. Jeg bruger dem selv, og tror at jeg igen i år vælger denne – men du kan jo selv se, hvilken du foretrækker.

Flere af jer har allerede delt jeres valg af screencover med mig i jeres story og feed – TUSIND TAK FOR DET! Jeg bliver simpelthen så glad, hver gang! ‘Tag’ mig endelig på @femininbusiness, hvis du deler, så jeg kan se det, du har delt.

dortelytjesummerscreens1

Du finder alle sommer screencovers inde i Summer School.

 

Med dette vil jeg ønske dig en dejlig sommer.

Make it count.

Kærlige sommerhilsener

Dorte Lytje

 

P.S. – Et godt tip til at bryde vanen er at flytte dine app’s på telefonen, så du ikke automatisk tjekker de samme app’s (=arbejde?) hver gang du åbner telefonen. Du vil af samme grund opleve at jeg ikke er så aktiv i nogle uger her i ferien. Du finder mig på Insta her: https://www.instagram.com/femininbusiness