Hvert år deler jeg mit manifest ud, og hundredevis af mennesker deltager ved at modtage min workbook og video, som man får, når man skriver sig op til min liste i december måned.

Jeg har lyst til at fortælle, hvad historien bag manifestet egentlig er.

So here it goes.

En vintermorgen tilbage i 2009 gik jeg en tur til stranden med mine røde hat og en latte i hånden.
Jeg havde vist lige havde afleveret ungerne i børnehaven, for jeg kan huske at jeg ofte kørte ned forbi Emmerys og tankede latte inden jeg tog et hurtigt smut ned forbi stranden.

Sådan et lille strand-latte-moment var godt givet ud – det kunne lyse hele min dag op. 2009 i var på mange måder et hårdt år – – – men det kan jeg fortælle jer historien om en anden dag.

DENNE DAG havde vovet mig ud på badebroen, og stod i mine egne tanker, da jeg pludselig hørte mit navn i det fjerne.

Der gik lidt tid inden det gik op for mig, at det faktisk VAR mit navn jeg kunne høre. Da jeg vendte hovedet og kiggede ind på stranden, fik jeg øje på min veninde, Christina, som havde sit kamera over skulderen.


Hun var ude for at tage billeder i det smukke vintervejr, og havde undret sig over, “hvem i alverden, der dog stod derude midt på badebroen i frostvejr, med en rød hat på?!” Hun indkapslede øjeblikket i dette billede.

Samme dag gik jeg hjem og skrev 10 spørgsmål ned som refleksion over mit liv. 2009 havde rusket op i mit liv, og jeg følte at jeg måtte ind og mærke grundigt efter inden satte kursen mod fremtiden.

De 10 spørgsmål satte jeg på min Facebook side, for jeg tænkte, at jeg måske ikke var den eneste, der havde det på dén måde.

Der var da også en del, der ‘syntes godt om opslaget’, men det var egentlig først året efter, at det gik op for mig, hvor mange der havde haft glæde af det… Året efter begyndte folk nemlig at skrive til mig, om ikke jeg kunne sende “de der spørgsmål ud igen”. Det gjorde jeg selvfølgelig gerne.

Jeg tror dog først det var i 2011 at jeg fik sat det lidt i system, og fik lavet en pdf med spørgsmålene.

I 2014 kom der så en video/audio til, og i år har jeg igen ændret layoutet + nogle af spørgsmålene.

Nu er Manifestet udkommet som fysisk bog, så man kan bruge den som årsbog til sin business.

Traditionen tro, så deler jeg MANIFESTET ud i til alle i  december måned.

Du finder MANIFEST i gratis versionen her, når den er tilgængelig. Og her som fysisk bog, hvis du vil have en smuk bog at udfylde, når du skal lægge strategi for din business.