I dag er sidste dag i Skagen, inden jeg igen tager her op på Venus Work Camp til september.

I dag er også sidste dag i min sommerpause, hvor jeg har nydt at arbejde on/off i perioder og fra andre steder, end jeg plejer. Nu glæder jeg mig til at komme hjem og komme igang med hverdagen igen. 

For mig er det vigtigste i ferierne at jeg kan gøre noget anderledes end jeg plejer og at kunne være sammen med min familie og venner. At jeg kan bryde vanen og til sidst mærke savnet efter den hverdag, jeg elsker så højt.

Min sommer startede ellers i højeste gear... på grænsen til den stress, jeg havde lovet mig selv, at jeg aldrig ville få igen. 

Årsagen var, paradoksalt nok, min bog. Selvsamme bog, som fortæller om da jeg i 2002 fældet af stress. Heldigvis kender jeg mine signaler rigtig godt i dag, så båden får ikke lov at synke igen, men det betyder at jeg benhårdt måtte prioritere og smide nogle ting over bord for at bevare balancen.

Når man skal ind og lave sådanne prioriteringer, så kommer man ind og mærke sine værdier. Eller - det bør man i hvert fald, hvis du spørger mig.

Hvis IKKE man får mærket godt efter, så risikerer man nemlig at 'danse efter andres pibe', og dermed få smidt det vigtigste over bord, i ønsket om at tilfredsstille andre, eller leve op til det som andre (måske med rette, hvis man har lavet aftaler m.v.) forventer. 

F.eks. måtte jeg selv aflyse private aftaler, rykke interviews, jeg havde sagt ja til,  droppe planlagte blogindlæg, udskyde podcasten mv.

Det stresskollaps, jeg gennemlevede dengang, har forandret mig for altid.

F.eks. har jeg svært ved at koncentere mig, og læser derfor sjældent bøger. Derfor er det vigtigt for mig, at jeg selv kan tilrettelægge mit arbejdsliv og mit workflow. Det er også med udgangspunkt i dét, at min bog blev skabt så letlæselig og fyldt med billeder, luft, citater og øvelser. Jeg kunne ikke få mig selv til at skabe en bog, som jeg ikke selv ville kunne læse. Desuden ved jeg, at mange ligesom jeg, har været udsat for 

Hvis du har lyst til at få de øvelser, som jeg bruger til at mærke efter og til at tidsstyre mit workflow, så kan du tilmelde dig mit mini kursus her (du får adgang til en masse gratis materiale, så snart du har tilmeldt din email) 
Læs om mini kurset her, eller tilmeld dig i boksen herunder blogindlægget.

Historien om, hvorfor bogen blev forsinket, er en længere saga. 

Jeg tror jeg fortæller om det på podcasten en dag, når den er bagt færdig. Men i bund og grund handlede det om, at jeg var for kæk og overhørte de råd jeg fik fra mit medudgiver forlag (forfatterskabet.dk). Jeg troede, at jeg lige kunne gøre det sidste af bogen hurtigt færdig, men jeg har jo aldrig været igennem en skrive og udgivelsesproces før, så det var MEGET anderledes for mig, end når jeg før har udgivet f.eks. online workshops og andre store projekter.

Læs mere om Feminin Business bogen her

Fast fall med masser af nyheder

På mandag starter min hverdag, og jeg har allerede masser af working brunches i kalenderen. Lige tilpas nok til at jeg har også har flest hjemmearbejdsdage, så jeg kan pusle med min business.


Jeg håber at du har nydt din sommer, og at du også glæder dig til at komme tilbage til din hverdag. 

Hvis ikke, så håber jeg at du mærker godt efter, og får handlet på bare én ting i dag, som får dig nærmere det liv, du gerne vil have - f.eks. lige nu.


Kærligst

D